Новости Новости 20.12.2021 в 13:46 comment views icon

«Київстар» розширив послугу «Автотрекінг» — оновив прилади і умови та додав GPS-трекінг і Bluetooth-мітки

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія «Київстар» оголосила про оновлення послуги “Автотрекінг”, функціонал якої було розширено завдяки опціям GPS-трекінгу та Bluetooth-мітки для активації та деактивації режиму охорони. Оновлений девайс також може фіксувати маршрут і статистику максимальної та середньої швидкості пересування, для зручнішого контролю користуванням авто двома або більше водіями.

Зазначимо, що «Автотрекінг» — це додатковий інструмент контролю автомобіля у цілодобовому режимі. Завдяки пристроям “Автоінформер”, “Автомаяк” та мобільному застосунку “Автотрекінг” власник може отримувати інформацію про місцезнаходження та стан транспортного засобу.

Користувач вчасно отримує дзвінок, якщо його автомобілю було завдано удару, спрацював датчик руху при спробі проникнення, підняття або евакуації транспортного засобу. Також одразу надходить сповіщення з трекером про зникнення сигналу у разі його “глушіння” сторонніми приладами.

Починаючи з 17 грудня 2021 року прилад “Автомаяк” буде повністю оновлено. Вдосконалений форм-фактор девайсу ускладнює його виявлення крадіями, а оновлена технічна складова дозволяє користувачу самостійно замінити елементи живлення без допомоги сервісного центру.

Окрім цього, у застосунку “Автотрекінг” з’являться функції розумного нагадування про технічне обслуговування та страхування авто. Їх можна налаштувати на активацію після конкретної кількості пробігу, або відповідно до календарного плану ТО. Додалися ще функції інформування про затори та обліку заправлянь.

Також з 17 грудня 2021 року оновлено умови користування сервісом “Автотрекінг”. Абонентська плата за місяць користування “Автомаяком” вартуватиме 50 гривень або 2 гривні на день. Плата за користування “Автоінформером” складатиме 65 гривень на місяць або 3 гривні на день відповідно.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: Київстар


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: