Новости Новости 07.02.2022 в 14:30 comment views icon

Ocean.me випередив monobank і першим запустив в Україні сервіс «‎купуй зараз, сплачуй пізніше» — для онлайн-купівлі товарів без відсотків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Український фінтех-стартап Ocean.me анонсував запуск «першого в Україні» BNPL-сервісу (buy now pay later / купуй зараз, сплачуй пізніше) для онлайн-купівлі товарів без відсотків. Партнером Ocean.me по проєкту виступає «Таскомбанк», що входить до групи «ТАС» Сергія Тігіпка.

Ocean.me пропонує своїм клієнтам послугу відкладеного платежу за покупки, що є своєрідною альтернативою традиційному кредитуванню та, як стверджують розробники, «якому ще нема аналогів в Україні». Це дозволяє купувати товари з безвідсотковою виплатою на 2 місяці.

Ocean.me випередив monobank і першим запустив в Україні сервіс «‎купуй зараз, сплачуй пізніше» — для онлайн-купівлі товарів без відсотків

Наразі Ocean.me активно розвиває співпрацю з українськими топ-брендами. Першими проєкт підтримали ONLY GOOD, Kachorovska та HAVE A REST. Товари цих брендів уже можна придбати однаковими платежами без відсотків.  Ocean.me зазначає, що інші відомі українські дизайнери готуються повідомити про співпрацю, проте їхні імена не зазначаються. Також повідомляється, що доєднатися до співпраці з Ocean.me може будь-який магазин, але умови співпраці не афішуються.

«Ми хочемо зробити життя покупців простішим, саме тому започатковуємо нове покоління шопінгу в Україні. Вже зараз ми реалізували безкоштовну розстрочку, найближчим часом запровадимо прості умови повернень. Наша мета — зробити легкий і прозорий сервіс, який стане невід’ємною частиною шопінг-рутини кожного українця»

Антон Пятигін,

співзасновник компанії Ocean.me.

Сам сервіс доступний усім клієнтам, незалежно від банку обслуговування чи мобільного оператора. Скористатись послугою можна як на сайтах e-commerce учасників ринку, так і в каталозі товарів у мобільному застосунку Ocean.me (для реєстрації достатньо лише номеру мобільного телефону).

Курс Fullstack Web Development від Mate academy.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

Група «ТАС» найближчим часом планує входження в капітал Ocean.me з метою надання інвестиції та пришвидшення розвитку сервісу, що повинно забезпечити йому стрімке збільшення кількості партнерів і клієнтів.

Залишається згадати, що monobank, який розірвав співпрацю «Таскомбанком» у 2020 році,  анонсував сервіс «buy now pay later», схожий на відомий Klarna, ще наприкінці 2021 року разом з mono-еквайрингом — власною платформою інтернет-еквайрингу на базі QR. Проте послуга поки що не була запущена, а оновлень щодо її статусу відтоді не було.

monobank запускає mono-еквайринг — власну платформу інтернет-еквайрингу на базі QR


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: