Новости Новости 16.09.2021 в 14:41 comment views icon

Таксі-сервіс Bolt запускає категорії Pets та Delivery ще в 10 містах України

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Bolt розширює перелік своїх послуг і запускає категорію Pets для перевезення тварин і кур’єрську доставку Delivery у Житомирі, Луцьку, Кременчуці, Рівному, Чернігові, Сумах, Черкасах, Хмельницькому, Чернівцях і в Ужгороді.

Тепер користувачі додатка Bolt ще в 10 містах України зможуть замовити поїздку в категорії Pets, щоби відвезти кішку до ветеринара або передати цуценя другові. Цей сервіс забезпечує комфортне і безпечне перевезення домашніх улюбленців невеликого розміру: котів, собак, птахів і гризунів. Щоб скористатися категорією Pets, необхідно взяти з собою клітку або переноску для тварини, підстилку, намордник (у разі необхідності), а також вологі серветки.

Користувачі також зможуть скористатися категорією Delivery. Це кур’єрська доставка невеликих відправлень або вантажу, який поміщається в багажному відділенні автомобіля. Згідно з чинним законодавством України перевезенню не підлягають грошові кошти, цінні папери тощо. Для замовлення послуги необхідно вибрати категорію Delivery в додатку Bolt і разом із відправленням передати водієві контакти одержувача. Кожне відправлення в категорії Delivery застраховане.

Нагадаємо, що категорія Delivery з’явилася в Києві у жовтні, а Pets ― у грудні 2019 року. У 2020 році вони стали доступними у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Харкові, а також в Івано-Франківську й Одесі. В Україні послуги Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, а також в Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі.

Послугами компанії Bolt користуються 75 мільйонів осіб у 45 країнах Європи й Африки. За допомогою цього мультидодатка надається ціла низка послуг, таких як виклик автомобілів, каршерінг, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів.

Джерело: Bolt

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: