Новости Новости 01.12.2021 в 12:20 comment views icon

Топ 20 кращих нових ігор Steam за жовтень 2021 року: Marvel’s Guardians of the Galaxy, Back 4 Blood, Age of Empires IV тощо

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сервіс Steam переглянув усі релізи, випущені за жовтень поточного року ігри і традиційно оголосив 20 найліпших ігор і 5 найліпших релізів завантажуваного вмісту, визначених за прибутком, отриманим упродовж перших двох тижнів після їхнього випуску.

Не стало неочікуваним те, що в жовтні до списку найліпших увійшли популярні у всьому світі франшизи. Проте їх полюбляють не лише ігролюби — затятим глядачам фільмів та поціновувачам книг усіх вікових категорій також припали до душі ці історії та герої. Далеко шукати не потрібно, це дебютант Steam — Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. Цей усесвіт багато років захоплює уяву читачів відомої манги. Цього місяця до нього приєдналися й Guardians of the Galaxy від Marvel — протягом останнього десятиліття ця франшиза має успіх як у книгарнях, так і на екранах. А от Age of Empires IV — найсвіжіше доповнення в улюбленій багатьма ПК-франшизі стратегій, тепер і в університетах: студенти отримають унікальну можливість заробити академічні години поєднанням уроків історії з містобудівництвом.

До найліпших релізів жовтня також увійшли багато ігор з можливістю пограти гуртом. Майже половина релізів у списку пропонує хорошу кооперативну гру, тож друзям та родичам потрібно просто вибрати, що саме зараз пасує їхньому настрою. Якщо плануєте влаштувати новорічну вечірку, то погляньте на Escape Simulator, Goose Goose Duck або Jackbox Party Pack 8. Кожна гра має свою неповторну суміш викликів і простоти ігроладу. Якщо бажаєте зіграти в щось темне й криваве, то готуйтеся натовкти пики кільком сотням зомбі в Back 4 Blood або міцно хапайте друзів, щоби разом пройти страшні розділи The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

Отже, Топ 20 кращих нових ігор Steam у жовтні 2021 року виглядає наступним чином (у випадковому порядку):

Рейтинги кращих новинок Steam за попередні місяці доступні в даному розділі.

Джерело: Steam


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: