Новости Новости 16.08.2021 в 16:16 comment

У Києві припинила роботу служба евакуації автомобілів через обшуки у інспекції з паркування, під час яких вилучили сервери

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Міністерство внутрішніх справ спільно з Генеральною прокуратурою повідомили про підозру керівництву та низці працівників Інспекції з паркування, підпорядкованої Департаменту транспорту та інфраструктури КМДА. Роботу Інспекції паралізовано, повідомили в КМДА.

Зокрема, заступник голови КМДА Костянтин Усов зазначив, що розслідування стосується подій 2019-2020 років.

«Мене поінформовано, що наразі Інспекція обезголовлена і практично паралізована. Сервери і робочі станції Інспекції вилучені. Евакуація автомобілів, які суттєво перешкоджають дорожньому руху, не здійснюється. Водії безкарно паркуються на тротуарах і смугах громадського транспорту», – зауважив заступник голови КМДА.

За його словами, згідно з відкритими слідством документами, Національна поліція України перевіряє факти нібито перевищення службового становища керівництвом Інспекції у 2019-2020 рр.

«Київська міська державна адміністрація відкрита до органів досудового розслідування, – наголосив Костянтин Усов. – Діє принцип повної готовності до співпраці з правоохоронцями. Водночас необхідно якнайшвидше відновити діяльність Інспекції. Хаос на вулицях, безлад на в’їздах у лікарні, запарковані смуги громадського транспорту і анархія на пішохідних переходах – неприпустимі».

Як відомо, 13 серпня 2021 року співробітники Головного слідчого управління Національної поліції провели обшуки у приміщеннях КП «Київтранспарксервіс», Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації та приміщеннях компаній, які надають послуги з евакуації.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

У КМДА такі масові обшуки вважають політичною акцією і системним тиском на міську владу з метою її дискредитації. Адже паралізована робота комунальних підприємств і структурних підрозділів КМДА створює перешкоди для втілення важливих для міста та киян проєктів. Також в КМДА зауважили, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено судом.

Нагадаємо, що у липні поточного року водії Києва сплатили за погодинне паркування 1 млн грн та отримали штрафів на 600 тис. грн.

Джерело: КМДА

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: