Новости Новости 01.09.2021 в 08:58 comment views icon

Vodafone Україна погодилась заплатити за телеком-оператора Vega Telecom до $15 млн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Vodafone Ukraine вказала ціну угоди з оператором фіксованого зв’язку Vega, який належить СКМ (Ріната Ахметова), у звіті для інвесторів — актив оцінили в суму до $15 млн, звернув увагу dev.ua.

19 серпня Vodafone Україна повідомила, що АМКУ дозволив купівлю телеком-оператора Vega Telecom. Проте ціна угоди тоді ніде не вказувалась.

У звіті для інвесторів також повідомляється, що договір про купівлю-продаж активу був укладений в червні 2021 року. А саме — на 99,9929% акцій Приватного акціонерного товариства «Фарлеп-Інвест», яке працює під брендом Vega, а також не менше 95% статутного капіталу ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ».

Завершення угоди між Vodafone Україна та Vega Telecom очікується не пізніше 15 вересня 2021 року.

ПрАТ «Фарлеп-Інвест» надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет і послуги фіксованого телефонного зв’язку, а ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» — послуги фіксованого доступу до інтернету. Також ПрАТ «Фарлеп-Інвест» і ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» володіють частотним ресурсом у діапазоні 2,3 ГГц (15 МГц в 6 регіонах), а також у діапазоні 2,5-2,7 ГГц. Ці частоти підходять для впровадження 4G.

Vodafone Україна виходить на ринок фіксованого зв’язку, АМКУ дозволив йому придбати телеком-оператора Vega Telecom

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: