Новости Новости 17.09.2019 в 19:24 comment

Xiaomi Mi Smart Band 4 отримав довгоочікуване оновлення з підтримкою української мови інтерфейсу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Хоча і з незначним запізненням, обіцяне оновлення прошивки з підтримкою української мови інтерфейсу стало доступним власникам популярного фітнес-трекера Xiaomi Mi Smart Band 4. Про доступність відповідного апдейту повідомляється на Facebook сторінці Xiaomi Ukraine.

Оновлення вже почало поширюватися. Перевірити його доступність для конкретного пристрою можна в фірмовому додатку Мі Fit.

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Smart Band 4 почав офіційно продаватися в Україні в липні разом зі смартфонами Xiaomi Mi A3 та Redmi 7A.

З усіма особливостями та технічними характеристиками фітнес-трекера Mi Smart Band 4 можна ознайомитися в нашому детальному огляді.

Джерело: Xiaomi Ukraine

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: