Новости Новости 16.12.2021 в 16:00 comment views icon

«ПриватБанк» за добу відкрив більш ніж 1 млн цифрових карток «єПідтримка» для отримання 1000 грн за вакцинацію

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

За першу добу після активації у «Приват24» оформлення цифрової картки «єПідтримка», клієнти «ПриватБанку» відкрили понад 1 млн таких карток для отримання державної допомоги.

«ПриватБанк» став п’ятим банком«ПриватБанк» за добу відкрив більш ніж 1 млн цифрових карток «єПідтримка» для отримання 1000 грн за вакцинацію«ПриватБанк» за добу відкрив більш ніж 1 млн цифрових карток «єПідтримка» для отримання 1000 грн за вакцинацію Раніше такі картки почали випускати monobank, «А-банк», «Альфа-Банк» та «Укргазбанк»., який долучився до проєкту «єПідтримка». Щоб відкрити картку «єПідтримка» у «Приват24», потрібно оновити застосунок до останньої версії, перейти до вкладки «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку «єПідтримка». Після підписання заяви на відкриття картки залишиться натиснути кнопку, щоб відправити дані в «Дію».

Наразі проходить бета-тест послуги «єПідтримка», а її офіційний запуск заплановано на 19 грудня. Після цього клієнти «ПриватБанку» зможуть отримати 1000 грн за вакцинацію. Звісно, після схвалення відповідної заявки у «Дії» та за умови відповідності вимогам програми, включно з наявністю «зеленого» сертифікату у застосунку «Дія», який засвідчує щеплення двома дозами вакцини проти COVID-19.

І поки «ПриватБанк» тільки оформлює картки «єПідтримка» у «Приват24» необанк monobank вже виплачує допомогу. Щоправда, поки лише тим клієнтам, які записалися на бета-тест послуги у «Дії». monobank почав оформлювати картки «єПідтримка» ще 9 грудня і наразі відкрив вже 1,3  млн таких карток.

monobank почав виплачувати 1000 грн за вакцинацію клієнтам, які записалися на бета-тест послуги у «Дії»

  • Бюджет програми «єПідтримка» у 2021 році становить 8 млрд грн. Надалі планується розширення програми та виділення додаткових коштів.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: