Партнерський проект Партнерський проект 10.05.2023 о 10:00 comment views icon

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Бренд Blackview готується до релізу новинок – флагманського захищеного телефону BV9300 і навушників AirBuds 10 Pro. Вони стануть у пригоді людям, які ведуть активний спосіб життя. BV9300 має сучасний лазерний далекомір, до 21 ГБ оперативки, акумулятор 15080 мА·год, камери 50 Мп + 32 Мп тощо. А навушники AirBuds 10 Pro приваблюють технологією повітропроникності та дизайном з відкритим вухом. 

У партнерському матеріалі із Blackview робимо огляд обох позицій. 

Партнерський матеріал?

Blackview BV9300: головні характеристики 

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Далекомір

Інновацій лазерний далекомір BV9300 може вимірювати висоту до 40 метрів з точністю 1 мм і швидким часом відгуку всього 0,3 секунди. Такі характеристики оцінять будівельники, туристи і спортсмени. 

BV9300 допоможе виміряти довжину, площу й об’єм під час декорування приміщень і встановлення меблів, а також безпечні відстані під час екстремальних видів спорту на відкритому повітрі й не тільки. 

Просто натисніть спеціальну кнопку швидкого доступу, щоб отримати доступ до далекоміра та почати процес.

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Ліхтарик

Стандартна версія BV9300 оснащена яскравим ліхтариком на 100 люменів. Він може світити на відстані до 10 метрів і забезпечувати яскраве освітлення. Такий ліхтарик може спростити зв’язок на великій відстані, надсилаючи сигнали, схожі на азбуку Морзе, у місцях з поганим зв’язком. Крім того, можна використовувати ліхтарик у режимі стробоскопа SOS, щоб надіслати сигнал лиха.

Більше інформації про телефон можна дізнатись за посиланням

 

Гачок для шнурка

BV9300 має вбудований гачок для шнурка. Він захистить телефон від падіння або втрати під час активного відпочинку або роботи на відкритому повітрі, а також дозволить легко дістатись ґаджета.  

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Водонепроникність 

Телефон може похвалитися військовим сертифікатом MIL-STD-810H, провідним рейтингом водонепроникності IP68 і IP69K та екраном, який захищає скло Corning® Gorilla® Glass 5. Таке скло забезпечує довговічність у суворих умовах, наприклад у тропічних лісах і пустелях. 

Оновлена батарея

BV9300 має твердотільний акумулятор 15 080 мА·год. Така батарея забезпечує стабільний і тривалий час автономної роботи під час навігації, зв’язку та надзвичайних ситуацій на відкритому повітрі. BV9300 також оснастили швидкою зарядкою 33 Вт, яка зарядить батарею всього за 3,5 години.

Результат повного заряду – час роботи в режимі очікування може тривати до 1828 годин навіть під час поїздок на відстань до 8280 км, як-от вздовж трас Європи, Азії, Африки чи Америки, без будь-яких проблем з акумулятором.

Крім того, навігація та компас безперервно працюють до 575 годин, час безперервного екстреного виклику становить до 84 годин, а ліхтарик може світити 59 годин. Навіть у печерах, тропічних лісах або під час надзвичайних ситуацій BV9300 забезпечує надійну підтримку.

Висока чутливість 

Оновлений режим «роботи в рукавичках» гарантує, що користувачі можуть працювати з BV9300 з високою чутливістю навіть у надзвичайно холодних умовах (–30°C/–22°F) у товстих рукавичках.

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Ефективна робота завдяки процесору 

Blackview BV9300 Performance King оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99 з максимальною тактовою частотою до 2,2 ГГц. Також він має до 21 ГБ оперативної пам’яті й технологію Atomic Memory, що підвищує загальну плавність роботи на 50%. 

Крім того, користувачі можуть запускати на BV9300 до 20 застосунків, й усе працюватиме без перебоїв.  

6,7-дюймовий дисплей BV9300 підтримує частоту оновлення 120 Гц і 10-точковий дотик, що дає плавнішу картинку. А високоякісний звук забезпечує великий динамік Smart-PA box.

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Blackview BV9300 пропонує 256 ГБ ПЗУ. На випадок, якщо потрібно ще більше місця, BV9300 підтримує до 1 ТБ пам’яті TF з можливістю розширення.

Оновлення камери

BV9300 має фронтальну камеру Samsung® на 32 Мп і задню камеру Samsung® на 50 Мп. 

Тетрапіксельна технологія та великий датчик 1/2,8 дюйма, який підвищує загальну світлочутливість на 25%, дозволяють робити яскравіші фотографії навіть при слабкому освітленні.

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Крім того, BV9300 має алгоритми ArcSoft® 3.0 та багато інших корисних функцій, які покращують якість фото. Зокрема, йдеться про ультрамакро 1 см, режим краси, портретний режим, панораму 360°, фільмування відео 2K та інше. 

Детальніше про Blackview BV9300 та його характеристики тут

 

Оновлення ОС

BV9300 оснащений новою DokeOS 3.1 на базі Android 12, яка має багато самостійно розроблених режимів, придатних для різних сценаріїв. Наприклад, ось як працюють нові режими:

  • Focus Mode дозволяє користувачам блокувати всі зовнішні фактори, що відволікають, коли їм потрібно зосередитися.
  • Health Mode допомагає користувачам відстежувати фітнес-метрики, включаючи кроки, калорії, час або відстань, якщо вони займаються бігом, ходьбою та їздять на велосипеді. 

Функція Cold Room тимчасово «заморожує» програми, які використовуються рідше – це дозволяє телефону працювати швидше, заощаджувати енергію та пам’ять. Крім того, система зберігає та оптимізує RAM Fast та Atomic Memory для плавнішої роботи.

Замовити телефон Blackview BV9300 можна за посиланням

 

Сучасні навушники з відкритим вухом – Blackview Flagship AirBuds 10 Pro

Разом із Blackview BV9300 бренд презентує нові флагманські навушники з відкритим вухом Blackview AirBuds 10 Pro.

Естетичний дизайн, передова технологія повітропроникності, великий динамічний драйвер φ16,2 мм, шумопоглинання ENC та мегабатарея на 550 мА·год забезпечують комфорт і безпечне, якісне звучання.

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Технологія повітропроникності 

Технологія повітропроникності дозволяє слухати чистий звук, не вставляючи навушники у вушний канал. Виробник поєднав ергономічні гачки для вух, легку конструкцію вагою всього 9,8 г і приємний для шкіри матеріал TPU. Тому навушники AirBuds 10 Pro можна носити досить довго, не відчуваючи дискомфорту. Такий формат девайса також запобігає вушним інфекціям і травмам.

До речі, гачки щільно прилягають до вуха, тому навушники не випадуть під час інтенсивних занять або пригод на свіжому повітрі. 

Новинки від Blackview: захищений телефон з акумулятором 15080 мА·год і ергономічні навушники

Більше інформації про навушники Blackview Flagship AirBuds 10 Pro тут

 

Великі динамічні драйвери й аудіодекодери

Щоб забезпечити якісне звучання та приголомшливі баси, середні та високі частоти, AirBuds 10 Pro використовує найсучасніші великі динамічні драйвери φ16,2 мм, діапазон частот 20–20 кГц, а також аудіодекодери SBC і AAC.

Незалежно від того, чи насолоджуються користувачі роком, попмузикою, класикою або особливо хіп-хопом і ритм-енд-блюзом, AirBuds 10 Pro забезпечує концертні баси, чіткі середні та чисті високі частоти.

Шумозаглушення

Навушники AirBuds 10 Pro використовують дві важливі технології: шумозаглушення ENC й технологію Beamforming. Вони дозволяють здійснювати чіткі дзвінки навіть у найжвавіших або тихих середовищах, як от переповнені аеропорти, жваві коктейльні вечірки або ділові вечері, де потрібно зберігати конфіденційність.

Батарея і Bluetooth

AirBuds 10 Pro оснащені вбудованим великим акумулятором ємністю 550 мА·год. Що це дає? До 36 годин музики при використанні із зарядним футляром, до 6,5 години музики та 4,1 години в режимі розмови на одному повному заряді.

Крім того, AirBuds 10 Pro використовує технологію Bluetooth 5.2 зі стабільним радіусом дії до 10 метрів.

Захист від вологи  

AirBuds 10 Pro має рейтинг водонепроникності IP68 і IP69, отже надійно захищає від бризок, легкого дощу та поту.

Наразі в магазинах продаються AirBuds 10, і більшість їхніх характеристик такі самі привабливі, як в AirBuds 10 Pro.

Ціна та наявність

Blackview BV9300 та AirBuds 10 зараз доступні за спеціальною ціною $191,99 і $25,99. Ця пропозиція буде доступною лише протягом п’яти днів, з 10 по 14 травня за тихоокеанським стандартним часом (UTC-8).

Замовити Blackview BV9300 

 Замовити AirBuds 10 

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: