Новини WTF 07.03.2023 о 17:44 comment views icon

Японська аніме-акторка та співачка Ріе Такахасі попросила фанів «ретельно вимитися» перед її концертом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Японська співачка та сейю, найбільш відома за ролю Ху Тао в RPG-грі Genshin Impact, опублікувала у своєму Twitter інструкцію для людей, які хочуть відвідати її концерт. Серед іншого Ріе Такахасі попросила фанів «підстригти нігті», «помитися з милом» та «не користуватися парфумами», аби не турбувати інших «неприємним запахом».

Аніме-конвенції відомі своїми не надто приємними запахами, які з’являються після того, як тисячі людей проведуть деякий час разом у закритому приміщенні. Чимало фанів після заходів скаржились на жахливі умови у TikTok, Twitter та Reddit, а більш винахідливі аніме-поціновувачі вдавались до різних лайфхаків (носили дезодорант з собою, наносили ментолову мазь під ніс), які допомагали пережити зустрічі. 

Акторка озвучування аніме Ріе Такахасі попросила фанів «ретельно вимитися» перед її концертом

29-річна акторка озвучування аніме та співачка Ріе Такахасі спробувала розв’язати проблему раз і назавжди, створивши інструкцію для фанів, які хочуть відвідати її концерт. Лист із порадами вона опублікувала у своєму акаунті в Twitter, на який підписані понад 1 мільйон користувачів. 

Ось як виглядає інструкція:

Акторка озвучування аніме Ріе Такахасі попросила фанів «ретельно вимитися» перед її концертом

Такахасі запропонувала фанам взяти на захід павербанк, маленьку сумочку для коштовних речей, а також добряче вимитися та підстригти нігті. Один із підписників акторки написав, що не зможе прийняти ванну через травму і просто візьме з собою парфуми, на що дівчина відповіла:

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

«Рекомендую використати вологі серветки та сухий шампунь. Деяким людям не подобається запах парфумів».

Інший користувач подякував Такахасі за вияв турботи та уваги до шанувальників, попри те, що вона «така велика зірка». Загалом, здається, фани не образилися на пропозицію акторки, і здебільшого хвалили за створення інформативної графіки. 

Джерело: Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: