Новини Новини 07.04.2022 о 10:54 comment views icon

Bolt відновив прокат електросамокатів у Києві зі зниженими тарифами — від 5 грн за розблокування та 1,5 грн/хв.

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Bolt відгукнулася на заклик КМДА відновити прокат електросамокатів та велосипедів — з 7 квітня у центрі міста відновлена робота сервісу.

Столичний громадський транспорт все ще працює в обмеженому режимі, тож самокати — вдала альтернатива для переміщення на короткі відстані. Рівно тиждень тому роботу відновив громадський велопрокат Bikenow.

«Ми запускаємо послугу прокату електросамокатів у такий скрутний для всіх час, щоб продемонструвати нашу підтримку киянам і надати їм додатковий та зручний спосіб пересування на короткі відстані»,

Антон Мілка

керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні

Зона покриття Bolt поки що обмежена центром міста. У разі високого попиту кількість самокатів обіцяють збільшити, а зону покриття розширять за кілька днів.

Bolt відновив прокат електросамокатів у Києві зі зниженими тарифами — від 5 грн за розблокування та 1,5 грн/хв.
Мапа роботи електросамокатів станом на 7 квітня 2022 року.

На прокат діятимуть знижені ціни: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн/хв. Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: