Новини Новини 31.03.2022 о 11:10 comment views icon

Громадський велопрокат Bikenow відновить роботу у Києві з 1 квітня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Сервіс прокату велосипедів та електросамокатів BikeNow повідомив про готовність відновити роботу у Києві вже цієї п’ятниці, 1 квітня.

Водночас у BikeNow попередили, що кількість транспорту буде значно менша ніж зазвичай, та закликали з пильністю ставитись до сигналів тривог, що лунають містом, намагатись не їздити парками та лісами.

BikeNow серед перших відгукнувся на заклик КМДА — 30 березня влада міста звернулася до бізнесу з проханням відновити прокат електросамокатів та велосипедів, щоб полегшити мешканцям пересування містом.

Також у Bikenow розповіли, що до нового сезону готували оновлення транспортного парку та показали нові самокати. На жаль, війна завадила планам компанії, проте в Bikenow обіцяють при першій же можливості завезти вдосконалені самокати.

Bolt та інші сервіси електросамокатів та велосипедів, які працювали в Києві до війни, поки що ніяк не відреагували на заклик КМДА.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: