Новини Новини 13.04.2022 о 16:35 comment views icon

Bosch купує Five – провідний європейський стартап у галузі автоматизованого водіння

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Німецька компанія Bosch заявила, що купує Five — провідний європейський стартап з розробки систем для безпілотних автомобілів. Сума угоди не розкривається. У Five працює 140 співробітників у шести офісах по всій Великій Британії.

«Five надали перевагу Bosch перед іншими претендентами на поглинання. Обидві компанії поділяють загальне бачення автоматизованого водіння та безпечних автоматизованих систем водіння. Угоди з Five були підписані на початку квітня. Було вирішено, що фінансові подробиці не розголошуватимуться. Придбання все ще підлягає схваленню антимонопольними органами», – зазначили у компанії Bosch.

Компанія Five зі штаб-квартирою у Кембриджі стане частиною підрозділу Bosch Cross-Domain Computing Solutions.

В даний час Five займається хмарною платформою для розробки та тестування програмного забезпечення, яке використовується в безпілотних автомобілях.

Член правління Bosch Маркус Хейн сказав, що компанія хоче, щоб Five «надала додатковий імпульс роботі з розробки програмного забезпечення для безпечного автоматизованого водіння та запропонувала клієнтам технології європейського виробництва».

«Масштаб має значення під час створення технології автоматизованого водіння. Bosch є світовим лідером у галузі технологій допомоги при водінні, володіючи базовими технологіями та величезними озерами даних, які будуть необхідні для виведення на ринок безпечних систем автономного водіння. Ми раді, що Five стане частиною найпотужнішого європейського гравця SAE 4Bosch купує Five – провідний європейський стартап у галузі автоматизованого водінняBosch купує Five – провідний європейський стартап у галузі автоматизованого водінняРівень 4 передбачає «високу автоматизацію водіння»: системі не потрібна людина, якщо вона функціонує в межах свого «робочого простору розробки». і стане частиною майбутнього успіху Bosch», — сказав Стен Боланд, генеральний директор Five.

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

З моменту свого створення в 2016 році компанія Five зібрала команду експертів у галузі хмарного програмного забезпечення, безпеки, робототехніки та машинного навчання та зайняла лідируючі позиції у розробці сучасного програмного забезпечення та рішень на основі штучного інтелекту для автономного водіння SAE рівень 4.

Наразі стартап в основному займається хмарною платформою для розробки та тестування програмного забезпечення, яке використовується в безпілотних автомобілях. Платформа здатна аналізувати реальні дані парку тестових автомобілів, створювати розширені сценарії тестування та середовище моделювання, що дозволяє оцінювати та перевіряти поведінку системи у гіпермасштабі.

Bosch разработал ИИ-датчики Ridecare для каршеринга, которые отслеживают курильщиков и определяют повреждения автомобиля в ДТП

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: