Новини Новини 29.03.2022 о 13:36 comment views icon

Додаток TacticMedAid, що навчає домедичної допомоги, вийшов на iOS та Android. Він працює офлайн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Волонтерський проєкт TacticMedAid анонсував запуск навчального мобільного застосунку, який містить базові рекомендації щодо надання першої домедичної допомоги.

Особливість застосунку полягає в тому, що він працює офлайн і кожен, хто потребує рекомендацій щодо надання першої домедичної допомоги, може скористатись ним незалежно від місця свого знаходження.

Мобільний застосунок TacticMedAid має два напрямки: цивільний та військовий. Цивільна частина, в основному, направлена на зупинку кровотечі, оскільки крововтрата вважається найрозповсюдженішою та найнебезпечнішою причиною смерті в умовах війни. Частина для військових включає пояснення алгоритмів дій на різні поширені види травм та поранень в умовах бойових дій.

Над проєктом працюють понад 20 кваліфікованих спеціалістів з різних країн, компаній та галузей, які об’єднались, щоб навчити українців основ тактичної медицини у швидкій, якісній та зрозумілій формі. Серед них – команда волонтерів-розробників і дизайнерів міжнародної компанії Alty.

Мобільна версія TacticMedAid отримала маскувальний інтерфейс з панівними темними тонами та легку навігацію.

Додаток також містить мотиваційні арт-роботи українського дизайнера Сашка Даниленка, присвячені темі «Супергерої Українці». Вони уособлюють хоробрих українців, які об’єднані підтримкою та спільними цінностями, такими як відвага, почуття гумору та єдність українського народу у цей непростий час.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Мобільний застосунок TacticMedAid також дозволяє легко долучитися до благодійної допомоги через фонд «Допомагати Просто».

TacticMedAid повністю безплатний та вже доступний для завантаження на iOS. Версія для користувачів Android стане доступною згодом.

Доповнено:

Слідом за iOS, команда волонтерського проєкту TacticMedAid представила Android версію свого мобільного застосунку для військових і цивільного населення.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: