Новини Кіно 07.05.2024 о 17:10 comment views icon

«ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» — документалку про створення гри S.T.A.L.K.E.R. транслюватимуть в кінотеатрах «Планета Кіно» з 16 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

На 5 вересня запланований реліз гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World. Вона є продовженням культової серії ігор S.T.A.L.K.E.R. та стане четвертою грою в серії. А тим часом шанувальникам цього всесвіту пропонується можливість переглянути документальний фільм про створення першої гри.

Фільм про S.T.A.L.K.E.R. та розробників з GSC Game World — це частина нового документального серіалу «Епізоди» від української студії KNIFE! Films, який присвячений історіям незалежної України.

Режисером серіалу, і зокрема епізоду про  S.T.A.L.K.E.R., виступає Артем Григорян, а в головних ролях — Андрій Прохоров, Олег Яворський, Олексій Ситянов, Олександр Кохановський, Володимир Корунчак, Олександр Новіков, Олександр Максимчук, Олег Данилов, Дін Шарп.

«У 2001 році молоді київські розробники на чолі з Сергієм Григоровичем вирішують зробити найскладнішу гру в світі: реалістична графіка, відкритий світ і нетиповий сюжет довкола Чорнобильської зони. З початку промокампанії S.T.A.L.K.E.R. чекали сотні тисяч людей по всьому світу, але розробники стали заручниками своїх амбіцій. Вони безкінечно покращували гру та з року в рік переносили дату виходу. Але в один момент американському видавцю увірвався терпець», — йдеться в офіційному синопсисі.

Документальний фільм «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» вийде в прокат в кінотеатрах «Планета Кіно» з 16 травня. Переглянути його можна буде до 22 травня. Тривалість становить 77 хвилин.

Роботи над серіалом «Епізоди» тривали приблизно півтора року. Його концепція виникла під час знімання серіалу «Спалах». Автори намагаються розповідати про важливі події в історії України, які відбулися після 1992 року. Серіал поєднує розповіді від перших осіб та архівні матеріали «подій, на яких виросли цілі покоління».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Серіал «Епізоди» наразі має три серії:

  • «Україна на Мундіалі» ─ про матч між Україною та Швейцарією на Чемпіонаті світу 2006 року,
  • «Тінь Чорнобиля» ─ про створення гри S.T.A.L.K.E.R.,
  • «Не перемикайтесь!».

ОНОВЛЕНО: Українська гра S.T.A.L.K.E.R. 2 у топ-5 «найбажаніших» ігор у Steam


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: