Новини Пристрої 03.05.2022 о 13:20 comment views icon

Harley-Davidson тизерить новий електробайк LiveWire — його презентація відбудеться 10 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

LiveWire — окремий бренд повністю електричних мотоциклів, який було сформовано у травні 2021 року з підрозділу Harley-Davidson — готується до випуску нової моделі електробайку під назвою Del Mar. У короткому відео бренд тизерить його вихід та вказує дату 10 травня.

Як зазначає Electrek, це буде мотоцикл середньої ваги, що робить його більш доступною альтернативою торішньому LiveWire One. В короткому відео можна побачити задню частину майбутнього мотоцикла — момент на 0:06.

Очікується, що Del Mar стане більш доступним мотоциклом у лінійці LiveWire за ціною нижче LiveWire One ($21 999). За повідомленням Motorcycle.com, новенький Del Mar побудований на платформі LiveWire Arrow, яка об’єднує акумуляторну батарею, електроніку та двигун в одному блоці. В перспективі LiveWire може адаптувати конструкцію для випуску різних моделей електровелосипедів. За попередніми даними, Del Mar використовує версію платформи S2, призначену для мотоциклів середньої ваги. Проте Arrow  є гнучкою і масштабованою платформою, і очікується, що майбутня лінійка включатиме як легкі S3, так і важкі S4.

Harley-Davidson тизерить новий електробайк LiveWire — його презентація відбудеться 10 травня
Концепт Harley-Davidson 2019 року, що показує потенційну майбутню модель середньої ваги. Зображення: Harley-Davidson

Наразі LiveWire перебуває у процесі виходу на біржу шляхом злиття зі SPAC-компанією. У грудні минулого року Harley-Davidson оголосила про злиття LiveWire з AEA-Bridges Impact Corporation, а також з тайваньським виробником скутерів Kymco. Наприкінці квітня Harley-Davidson повідомила, що злиття планується завершити в середині 2022 року.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: