Новини Софт 17.05.2022 о 12:42 comment views icon

Ілон Маск припустив придбання Twitter дешевше $44 млрд через заниження кількості спам-акаунтів у звітах компанії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Ілон Маск натякнув, що вартість поглинання Twitter (заявлена ​​раніше сума — 44 мільярди доларів) може бути переглянута. «Не виключено» угоду за нижчою ціною, повідомило агентство Bloomberg. Свій коментар він дав під час виступу на саміті, організованому Чаматом Паліхапітія, Джейсоном Калаканісом, Девідом Саксом та Девідом Фрідбергом для їхнього подкасту «All-In».

На тлі цієї інформації вартість акцій соцмережі впала на 8%, оскільки інвестори побоюються, що Маск відмовиться від своєї угоди про придбання компанії за 44 мільярди.

Як повідомило видання New York Post із посиланням на власні джерела, SpaceX планує продати свої акції обраній групі покупців, і є припущення, що Ілон Маск є продавцем. Виручені кошти можуть піти на придбання Twitter. Згідно з федеральними документами, станом на серпень 2021 мільярдер володів 44% акцій компанії. За даними видання, SpaceX має намір запросити 70 доларів за акцію — на 25% більше, ніж було під час попереднього продажу цінних паперів.

Раніше акції Twitter впали на 20% після того, як Маск заявив про зупинення угоди щодо придбання соцмережі на час її перевірки. Очікується, що спам/фальшиві облікові записи становлять менше 5% активних користувачів. Маск же підрахував, що фейкові користувачі становлять щонайменше 20%.

А нещодавно він розкритикував допис головного виконавчого директора Twitter Парага Агравала. Останній написав, що оцінка соцмережі кількості спам-акаунтів не може бути виконана ззовні через необхідність використовувати приватну інформацію (якою компанія не може ділитися). Крім того, ззовні неможливо дізнатися, які облікові записи враховуються як mDAU (кількість щоденних активованих користувачів, що монетизуються).

«Як же рекламодавці дізнаються, що вони отримують за свої гроші? Це має важливе значення для фінансового гаразду Twitter. Схоже, Twitter має вітати зовнішній аудит, якщо заяви є правдивими», — написав Маск.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Twitter звинуватив Ілона Маска у порушенні угоди NDA та розголошенні конфіденційної інформації

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: