Новини Кіно 16.04.2024 о 13:27 comment views icon

Cyberpunk 2077 → «Їжак Сонік 3». Кіану Рівз подарував голос чорному їжаку Шедоу

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Cyberpunk 2077 → «Їжак Сонік 3». Кіану Рівз подарував голос чорному їжаку Шедоу

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Новина одним рядком, зате яка: Кіану Рівз раптово приєднався до акторського складу гаряче очікуваного третього фільму про супершвидкісного їжака Соніка Sonic the Hedgehog 3 — екранізації відомої серії платформерів SEGA.

Paramount Pictures та сам актор не встигли належно підготувати анонс, як інформація блискавично розійшлася мережею — спершу новиною поділився блогер Джон Кампеа (анонс відбувся на нещодавній закритій презентації CinemaCon 2024), після чого з’явилися окремі підтвердження від профільних видань, зокрема The Hollywood Reporter й Variety.

Чорний їжак Шедоу, який представляє «темний бік» — повна протилежність Соніка. Персонаж-антагоніст дебютував у грі Sonic Adventure 2, що вийшла в червні 2001 року для консолі Dreamcast, і відразу здобув шалену популярність серед фанатів франшизи. Вже за місяць, у липні 2001 року, Шедоу вперше з’явився у коміксах — у 98-му випуску серії Sonic the Hedgehog від видавництва Archie Comics, де частково переказується сюжет Sonic Adventure 2. Окрім можливості пересуватися з надзвуковою швидкістю, Шедоу здатен переміщатися в часі та просторі.

Повертаючись до екранізацій Paramount, Шедоу на кілька секунд з’являється у сцені після титрів «Їжак Сонік 2», тож, вочевидь, у третьому фільмі серії йому відведена не менш важлива роль, ніж злому професору Роботніку, якого знову зіграв неперевершений Джим Керрі — у 2022-му актор та комік публічно розмірковував про завершення кар’єри й відтоді не з’являвся в кіно.

Фільмування «Їжак Сонік 3» завершилися минулого місяця — режисером знову виступив Джефф Фаулер, який працював над попередніми частинами, а сценарій написала та сама команда авторів. У продовженні до своїх ролей повернулися Бен Шварц (Сонік), Коллін О’Шонессі (Тейлз) та Ідріс Ельба (Наклз). В український прокат «Їжак Сонік 3» вийде 20 грудня 2024 року.

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Перші два фільми про їжака Соніка виявилися досить успішними. У світовому прокаті перша частина зібрала $319,7 млн (бюджет — $85–$90 млн), а друга — $405,4 млн (бюджет — $90–$110 млн). І, схоже, Paramount має великі плани на франшизу. Принаймні, говорячи про майбутні фільми про Соніка, виконавчий продюсер Тобі Ашер в інтерв’ю Paste згадував як орієнтир серію фільмів Месники від Marvel, яка є чи не найприбутковішою кінофраншизою.

«Наклз», серіальний спіноф про пригоди Наклза з Ідрісом Ельбою

Вже за місяць — 26 квітня — на Paramount+ вийде «Наклз», серіальний спіноф про пригоди могутньої єхидни Наклз (його знову озвучить Ідріс Ельба), події якого відбуваюся між другим і третім Соніком. До речі, пілотний епізод «Наклза» зняв Джефф Фаулер, а Тіка Самптер і Адам Паллі знову озвучили Медді Ваковскі та Вейда Віппла.

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: