Новини Новини 20.12.2022 о 17:24 comment views icon

Фото Мессі із кубком Чемпіонату світу зібрало рекордні 60 млн лайків в Instagram

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Публікація Мессі, присвячена перемозі Аргентини на Чемпіонаті світу-2022, зібрала рекордну кількість лайків в Instagram. Раніше понад 57 мільйонів лайків збирав пост зі сторінки @world_record_egg – фото яйця, яке стало своєрідним протестом проти популярності знаменитостей в соцмережі. 

На момент публікації статті останній пост в Instagram-акаунті Ліонеля Мессі з галереєю фотографій з Чемпіонату світу, має 60,5 млн вподобань та 1,6 млн коментарів. 

“Чемпіони світу! Стільки разів мріяв про це, що досі не можу повірити. Щиро дякую моїй родині, всім, хто підтримував і вірив у мене. Ми це зробили!”, – написав Ліонель. 

Фото Мессі із кубком Чемпіонату світу зібрало рекордні 60 млн лайків в Instagram

У коментарях його привітав “король футболу” Пеле, один із кращих тренерів у світі Жозе Моурінью, легендарні футболісти Деку, Рівалдо та багато інших.

Раніше рекордну кількість лайків вдалося зібрати яйцю. Сторінка @world_record_egg символізувала свого роду протест і мала на меті зібрати більшу кількість лайків, ніж у Кайлі Дженнер, щоб змістити її з п’єдесталу рекордсменки (фото з дочкою Кайлі зібрало 18,6 млн лайків). Творцем акаунту, ймовірно, був Кріс Годфрі, рекламний креативник, та його друзі Сі Джей Браун та Алісса Хан-Вілан. 14 січня 2019 року публікація стала найпопулярнішим постом в Instagram, Дженнер у відповідь розмістила відео, де розбиває яйце.

Фото Мессі із кубком Чемпіонату світу зібрало рекордні 60 млн лайків в Instagram

Цієї неділі відбувся фінал Чемпіонату світу-2022: надзвичайно драматичний поєдинок, в якому Аргентина перемогла Францію, легендарно виступив Кілліан Мбаппе, а Ліонель Мессі врешті-решт отримав свій перший титул чемпіона світу. Матч б’є рекорди як за переглядами, так і запитами у пошуковиках. Google нещодавно повідомив, що у його Пошуку зафіксували рекордний трафік під час головної спортивної події року.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Google Пошук зафіксував рекордно високий трафік під час фіналу Чемпіонату світу з футболу-2022


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: