Новини Military Tech 13.03.2024 о 13:15 comment views icon

Міноборони та DeepStateUA підписали Меморандум про співпрацю – покращать обмін інформацією про ситуацію на фронті

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Пресслужба Міністерства оборони України повідомила про підписання Меморандуму про співпрацю з проєктом DeepStateUA. Як очікується, завдяки такій співпраці вдасться покращити обробку даних про перебіг воєнних дій.

Нагадаємо, DeepStateUA — це аналітичний проєкт, що висвітлює інформацію щодо перебігу російсько-української війни за допомогою інтерактивної онлайн мапи бойових дій. Це один з найпопулярніших та найточніших інтерактивних інструментів для відстеження змін лінії фронту та перебігу воєнних дій майже в реальному часі.

«Співпраця з DeepStateUA дозволить швидко і ефективно накопичувати та обробляти необхідні дані перебігу воєнних дій», – заявила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

DeepStateMap.Live дає можливість стежити за актуальними змінами лінії фронту й перебігом воєнних дій. Сервіс містить позначки щодо статусу різних територій: захоплені, звільнені, щойно звільнені чи сірі зони.

Розробники мапи DeepStateMAP випустили мобільний додаток — український театр воєнних дій у смартфоні

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Співзасновник проєкту DeepStateUa Роман Погорілий наголосив, що завдяки співпраці з Міністерством оборони вдасться підвищити ефективність роботи «задля нашої спільної перемоги».

Нагадаємо, минулого року команда DeepStateUA та Державна служба України з надзвичайних ситуацій оголосили про співпрацю у сфері розмінування територій.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: