Новини Пристрої 23.09.2022 о 11:11 comment views icon

Nothing тизерить нові TWS-навушники Ear Stick — з кейсом у формі губної помади

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Nothing, лондонська технологічна компанія, яку створив співзасновник OnePlus Карл Пей, готується випустити свою пару навушників після торішніх Ear 1.

У серії зображень, опублікованих компанією, щоправда, видно лише новий чохол для заряджання навушників – він має циліндричну форму та нагадує тюбик губної помади.

Проте менеджер зі зв’язків із громадськістю Nothing у США Льюїс Хопкінс пише, що повністю оновилися і самі навушники, яких поки що ми побачити не можемо.

Про вихід нової моделі Ear Stick почали говорити на початку цього року напередодні презентації смартфона Nothing Phone 1. За чутками, новий продукт повинен був мати багато спільного з дизайном Ear 1 – за винятком силіконових вставок. Були припущення, що їх анонсують разом із дебютним смартфоном Nothing – проте під час запуску Phone 1 про навушники не сказали жодного слова.

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

У прес-релізі Nothing обіцяє, що навушники будуть «легкі як пір’їнка» із надзвичайно зручним ергономічним дизайном, що адаптується до вух. Компанія також вихваляється «унікальним» чохлом для зарядки, натхненним «класичними косметичними формами» і досить зручним, щоб його можна було просто носити в кишені.

За словами Карла Пея, його мотивацією для запуску Nothing була індустрія споживчих технологій, яка “здавалася застарілою, позбавленою уяви і затоплена гаджетами, які здаються дуже однаковими”. Тому виробник щоразу прагне здивувати саме оригінальним дизайном продукту.

Перший продукт Nothing – бездротові навушники Ear 1 теж відзначилися нестандартним чохлом для зарядки з прозорою кришкою та надійшли у продаж у серпні 2021 року за ціною 99 доларів. Продукт представили у білому та чорному кольорах, оснастили Bluetooth та ANC, а також 11,6-міліметровими динаміками. Серед плюсів моделі – активне шумозаглушення, бездротова зарядка, водонепроникність IPX4. За навушники із подібними параметрами конкуренти Nothing просять від 150 до 300 доларів.

Щодо вартості, зовнішнього вигляду та функцій нової моделі Ear Stick жодної інформації поки що не опубліковано. Відомо, що навушники мають випустити наприкінці 2022 року.

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: