Новини Ігри 16.04.2024 о 08:00 comment views icon

Нові меблі для геймерів IKEA схожі на меблі, а не на декорації фантастичного фільму

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Нові меблі для геймерів IKEA схожі на меблі, а не на декорації фантастичного фільму

IKEA представляє нову серію ігрових меблів Brännboll, які руйнують звичну темну, різку «геймерську» естетику. Вони можуть набагато краще поєднатися з традиційними стилями оформлення помешкання.

Колекція компанії Brännboll складається з 20 предметів, включаючи письмовий стіл, стільці, аксесуари та різні полички та шафи. Нова колекція Brännboll зосереджена на дизайні, який IKEA вміє робити найкраще — простий та впізнаваний скандинавський.

IKEA

У колекції є крісло, яке розкладається в лежаче положення, крісло, яке розгойдується разом із рухом тіла, а також надувне крісло-пончик із відповідною підставкою для ніг. Колекція включає «ігрову станцію», яка складається у щось схоже на гардероб, укомплектована складаною стільницею, сховищем ПК у вертикальному положенні та органайзером для кабелів. Також є коробка для зберігання, яка служить столиком, стелажем, і деякі текстильні аксесуари: килимок для миші, невеликий килим, плед.

IKEA

Трохи важко визначити, що кваліфікує будь-яку з цих меблів як геймерські, але, ймовірно, так і задумувалося: будь-що, призначене для тривалих сесій сидячи, підходить для ігор. Не кожен хоче, щоб частина його оселі виглядала як салон футуристичного космічного корабля.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

IKEA

IKEA каже, що колекція Brännboll натхненна вуличними видами спорту та дозвіллям, з поєднанням нейтральних та яскравих кольорів, які легко вписуються в інтер’єр сучасних будинків. Ціна предметів поки невідома, але більше інформації про колекцію Brännboll може з’явитися до її запуску у вересні.

Крісло IKEA Markus вимикає монітор — винна статична електрика


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: