Новини Новини 03.03.2022 о 13:47 comment views icon

Oracle з Україною! Американський технологічний гігант призупиняє роботу в рф

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Ще одна світова технологічна корпорація доєдналась до санкцій проти рф через вторгнення країни-агресора до України — це американський розробник ПЗ Oracle.

Американський технологічний гігант підтвердив, що вже призупинив всяку діяльність у рф. Відповідну заяву Oracle опублікував у своєму твіттері у відповідь на звернення міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, який раніше звернувся до компанії з відповідним проханням.

Раніше Apple призупинила продаж своєї техніки та обмежила роботу сервісів у РФ, включно з Apple Pay. Водночас Netflix відмовився транслювати російські федеральні канали, а «велика п’ятірка» Голлівуду призупинила прокат своїх фільмів у росії через війну проти України.

Перелік світових компаній, які відмовилися від співпраці з росією через війну з Україною

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: