Новини Україна 17.01.2024 о 16:44 comment views icon

У вебверсії Приват24 для бізнесу — масштабний редизайн. Поки що його тестують в беті

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У вебверсії Приват24 для бізнесу — масштабний редизайн. Поки що його тестують в беті

«ПриватБанк» затіяв масштабний редизайн вебверсії «Приват24 для бізнесу» — новий інтерфейс популярного онлайн-банкінгу відучора можуть випробувати всі охочі, перейшовши на нього за допомогою кнопки «Бета-версія» вгорі екрану.

Найпопулярніший в Україні інтернет-банкінг із понад 19 мільйонів клієнтів вперше з 2017 року повністю змінює дизайн вебверсії для бізнесу, яким користується чимало українських айтівців, які поки що працюють як ФОП 3-ї групи на спрощеній системі оподаткування. Деякі операції поки недоступні у бета-версії — розробники вже працюють над впровадженням відсутніх послуг. Повернутись до актуальної версії інтерфейсу можна за кнопкою «До повної версії».

Що змінилося

В новому дизайні головний екран та логіку розділів повністю переробили — від попередньої (досить перевантаженого та роздутого інтерфейсу) з головною горизонтальною панеллю вгорі відмовилися на користь вертикального блоку меню зліва з можливостями кастомізації (за потреби можна прибрати зайві послуги з меню). У підсумку новий дизайн виглядає компактнішим, чистішим та акуратнішим — простір використовується ефективніше, все поміщається в межах одного екрану. Частиною редизайну стала низка функціональних покращень:

  • Головна сторінка. Прибрали зайвий крок із вибором підприємства — відразу виконується вхід у перше (основне) підприємство зі списку. Для власників декількох підприємств передбачене налаштування черговості.
  • Оновлений пошук на головному екрані. Можна швидко знайти будь-яку послугу.
  • Єдиний журнал операцій. Всі транзакції тепер зібрані в одному місці й доступні відразу на головній сторінці — у розділі «Операції» показуються платежі, заявки на обмін валюти, рахунки-фактури, акти виконаних робіт тощо.
  • Меню послуг. Всі послуги доступні одним списком — порядок розміщення та список послуг можна налаштувати під себе. Саме меню можна за бажання згорнути, щоб звільнити місце на екрані.
  • Платежі у гривні. Можливості платежів та шаблонів: під час створення платежу можна одразу вибрати дані з ваших шаблонів і вони автоматично перенесуться у потрібні поля платіжної інструкції.
  • Оновлений каталог послуг. Оновлене меню послуг з простішим та легшим виглядом.
  • Завантаження сторінок. Розробники відзначають збільшення швидкості завантаження окремих сторінок та загалом підвищену швидкодію сервісу.

Новий (бета-версія) та актуальний інтерфейс

У вебверсії Приват24 для бізнесу — масштабний редизайн. Поки що його тестують в бетіУ вебверсії Приват24 для бізнесу — масштабний редизайн. Поки що його тестують в беті

Для порівняння, базовий Приват24 для фізичних осіб зараз виглядає так:

У вебверсії Приват24 для бізнесу — масштабний редизайн. Поки що його тестують в беті

 

«ПриватБанк» запрошує всі охочих протестувати новий дизайн — відгуки, побажання та ідеї щодо вдосконалення можна надсилати через меню «Є ідеї?» на банері в правому верхньому куті.

Коли відбудеться загальнодоступний реліз оновленого інтерфейсу «Приват24 для бізнесу», поки невідомо. Що скажете, стало краще чи ні?


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: