Новини Ігри 22.11.2023 о 15:37 comment views icon

Remedy випустила гайд із в’язання светра Саги Андерсон з Alan Wake 2

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Святковий сюрприз для шанувальників Alan Wake 2, косплеєрів та рукодільниць

Студія Remedy випустила схему в’язання досить привабливого джемпера у скандинавському стилі, натхненного вбранням агентки ФБР Саги Андерсон.

Remedy випустила гайд з в'язання светра Саги Андерсон з Alan Wake 2

Тут є шаблони, схеми, інструкції до вибору матеріалів тощо — щоправда, для новачків завдання буде нелегким, оскільки на светрі зображено ще й візерунок із зображенням оленя та ялинок.

Remedy також випустила офіційний путівник по косплею для Саги та самого Алана Вейка. Для зображення першого персонажа необхідно придбати куртку ФБР та кобуру для пістолета, а для другого знадобляться налокітники, сумка й ангельська лампа.

Alan Wake 2 — це горор з елементами виживання, розроблений Remedy Entertainment і виданий Epic Games Publishing минулого місяця. Сюжет продовжує історію оригіналу, де автор бестселерів Алан Вейк, який 13 років перебував у пастці альтернативного виміру, намагається втекти, створивши нову історію за участю агента ФБР на ім’я Сага Андерсон.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Гра отримала 8,7 бала від користувачів на Metacritic (найкращий результат Remedy із часів Max Payne 2) та представлена на Game Awards 2023 одразу у восьми номінаціях — Гра року, Найкраща режисура, Найкращий наратив та ін.

Огляд Alan Wake 2. Подвійна насолода

Раніше у листі до інвесторів Remedy надала нову інформацію про п’ять нових ігор, над якими зараз працює: зокрема Control 2 (на стадії тестування концепції), ремейки двох частин Max Payne (на стадії виробничої готовності) та два нових тайтли — Condor та Codename Vanguard.

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: