Новини Софт 23.10.2023 о 14:50 comment views icon

Tinder запустив Matchmaker — нарешті мама зможе обрати вам партнера чи партнерку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Якщо ви з тих людей, які просять друзів і сім’ю про допомогу у пошуку потенційного партнера, нова опція Tinder Matchmaker розроблена саме для вас.

Після її активації можна запросити у профіль до 15 близьких людей (навіть, якщо вони не зареєстровані у програмі для знайомств), які допоможуть вам в обранні кандидата для наступного побачення.

Tinder Matchmaker вже доступний у 15 країнах, включаючи США, Велику Британію, Австралію, Канаду, Францію та Німеччину, а глобальне розгортання очікується «в найближчі місяці».

Tinder запустив Matchmaker — нарешті мама зможе обрати вам партнера чи партнерку

Користувачі можуть почати сеанс Matchmaker або безпосередньо з картки профілю, або в налаштуваннях програми — створивши посилання, яким можна поділитися аж з 15 друзями або членами сім’ї. У «‎свах» буде 24 години, щоб порекомендувати профілі кандидатів, але вони не матимуть можливості спілкуватися у чаті або надсилати повідомлення від імені користувача, яких їх запросив.

Профілі, які сподобалися запрошеним користувачам, будуть позначені як «рекомендація», але лише власник акаунту вирішуватиме, чи ставити їм «лайк».

Згідно з дослідженням, проведеним на замовлення Tinder, понад 75% молодих неодружених людей обговорюють свої уподобання на побаченнях кілька разів на місяць зі своїми друзями, тож це лише трохи оптимізує процес. І якщо ви поки все ще самотні, чому б не дозволити мамі чи бабусі спробувати знайти вашу любов?

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

$500 за «елітну» ‎любов. Tinder запустив нову передплату Select — з покращеними пошуком та підбором партнерів

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: