Новини Ігри 28.06.2024 о 07:41 comment views icon

Творець Dragon Age: ігри ААА анонсують за кілька років до релізу через страх скасування

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Останнім часом гравців дивують ранні анонси AAA-ігор. Іноді про гру оголошують за кілька років до її виходу, коли ще нічого не готово і нема що показати публіці. Марк Дарра, відомий як творець серії Dragon Age, котрий зараз є консультантом Dragon Age: The Veilguard, розповів на своєму YouTube, серед іншого, про одну з можливих причин того, чому ігри AAA так довго випускаються.

Відео, яке триває майже 25 хвилин, містить багато цікавого і варте повного перегляду, воно присвячене питанню ранніх релізів ігор з погляду студій та видавців:

«Можуть бути причини, чому для студії чи видавця важливо, щоб ця гра була загальновідомою. Це може бути тому, що каталог видавців заслабкий, і вони хочуть, щоб публіка пам’ятала, що у них все ще є важливі ігри в запасі. Це може бути тому, що студія хоче анонсувати гру, тому що хвилюється, що видавець скасує її в іншому випадку», — сказав Дарра.

Він додав, що зазвичай це не найкраща стратегія для привернення уваги та ажіотажу щодо гри. Дарра зауважує, що такий анонс не означає початку якоїсь посиленої розробки або того, що студія концентрує усю свою увагу на грі.

«Студії можуть ввести в оману з цього приводу, тому що вони скажуть щось на кшталт «ми почали роботу над Elder Scrolls 6», або вони можуть навіть випустити трейлер гри, хоча поточний розмір команди менше ніж 10 осіб. Вони створюють враження, що це паралельна розробка, що команда працює над цією грою, тоді як насправді кілька людей проводять кілька зустрічей, і робиться небагато».

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Творець серії Dragon Age розповів, чому розробники анонсують ігри AAA за багато років до релізу

Існує ймовірність, що коли між іграми 10 років або близько того, над цією грою, швидше за все, не буде ніхто працювати протягом перших кількох років. Інші фактори, які ведуть до дуже віддаленого від анонсу релізу, полягають у самій грі: її розмірі або зосередженості команди на розробці складних моментів.

The Elder Scrolls VI вийде не раніше 2026 року на ПК та Xbox, свідчать документи Microsoft з суду

Джерело: Insider Gaming

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: