Новини Новини 10.03.2022 о 18:59 comment views icon

У «Дія» вже 15 мільйонів унікальних користувачів, а сума перерахованих українцями на армію коштів перевищила 120 млн грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Застосунок державних послуг «Дія» перетнув позначку у 15 мільйонів унікальних користувачів. Про нове досягнення повідомили розробники.

«Працюємо ефективно та швидко, попри складні обставини. Тож плануємо створювати ще більше корисних онлайн-послуг та цифрових документів — для українців, для перемоги!💙💛»

команда розробників «Дія»

Востаннє розробники ділилися статистикою до війни — місяць тому вони звітували про 14 мільйонів унікальних користувачів.

«Дія» подолала межу у 14 мільйонів унікальних користувачів

***

Після прямого нападу Росії та початку повномасштабної війни Мінцифра дозволила перерахувати кошти «єПідтримки» на допомогу українській армії, зняла всі обмеження щодо використання допомоги та запустила допомогу армії через «Дія» (до речі, станом на 10 березня українці зібрали вже 120 мільйонів гривень на армію). Цього тижня «єПідтримка» відновила роботу — уряд запустив виплату 6500 грн для українців із населених пунктів, де активно ведуться бойові дії (вже надійшло понад 1,6 млн заявок).

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

За тиждень у «Дія» почнуть реєструвати інформацію про пошкоджене та зруйноване під час війни майно українців. В уряді обіцяють відшкодувати втрати кожному, хто залишився без даху над головою внаслідок дій російських окупантів. Також там з’явиться нове тимчасове цифрове посвідчення «єДокумент» — для тих, хто втратив свої документи.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: