Новини Новини 21.06.2022 о 11:29 comment views icon

Видавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Харківське видавництво «Ранок» відкрило попереднє замовлення манґи про Привида Києва Видавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грнВидавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грн міська легенда про персонажа російсько-української війни, українського пілота-аса, збірний образ пілотів 40-ї бригади тактичної авіації — комікс вже можна замовити на сайті видавництва у перекладах українською та англійською за 149 грн. Про це повідомила провідна редакторка видавничої групи «Нова» Катерина Новак у своєму твіттері.

Вперше ми писали про цю манґу на початку квітня — її презентували на 140-му з’їзді Commitia Видавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грнВидавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грн Це конвенція додзінсі (аматорське видання або журнал літературних та художніх творів у Японії). Її автор — японський манґака й аніматор Мацуда Джюко, який вже випустив понад 20 творів на військову тематику.

Видавництво «Ранок» відкрило передзамовлення манґи про Привида Києва — українською та англійською за 149 грн

Харківське видавництво «Ранок» зв’язалося з японським автором та домовилося про випуск цієї чудової манґи в Україні.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

«Відомий автор манґа Мацуда Джюко надихнувся подіями лютого 2022 року, коли під час жорсткої ескалації російсько-української війни небо над Києвом героїчно боронили українські пілоти 40-ї бригади тактичної авіації.

Подвиг українських асів породив легенду про Привида Києва, пілота МіГ-29, який за перші 30 годин російського вторгнення в Україну здобув шість повітряних перемог у небі над столицею: збив два Су-35, два Су-25, Су-27 і МіГ-29».

Анотація до коміксу

Комікс, який розрахований на аудиторію віком 10-14 років, випустять у м’якій обкладинці. Формат — 210х290 мм, кількість сторінок — 16.

Раніше редакторка Катерина Новак розповіла, що над перекладом коміксу працювали з 12 травня — цьому передувала робота її колег, які через посольство розшукали автора Мацуду Джюко.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Перший наклад становить 10 000 примірників українською мовою та ще 2 000 примірників англійською. У «Ранку» сподіваються отримати надруковані комікси до середини липня, після чого видавництво почне відправляти замовлення клієнтам.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: