Новини Новини 22.11.2022 о 19:26 comment views icon

Відомий хакер Джордж Хотц, який відмовився від роботи в Tesla, найнявся полагодити пошук Twitter — він має впоратися за 12 тижнів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Джордж Хотц, відомий зламами iPhone та PlayStation, який одного разу відмовився від роботи у Tesla, приступив до тримісячного «стажування» у Twitter, котрим керує Ілон Маск. Хотц сказав, що його пріоритетом у соціальній мережі є виправлення функції пошуку, а також видалення вікна, яке не дозволяє переглядати сервіс без входу до системи. У 2015 році Хотц обговорював роботу у Tesla, але змінив плани, оскільки Маск постійно змінював умови їхньої угоди.

Така можливість виникла після того, як Хотц висловив підтримку «надзвичайно жорсткому» ультиматуму Маска співробітникам Twitter, який вимагав, щоб вони працювали «довгі години з високою інтенсивністю» або пішли з компанії. Хотц сказав, що «таке ставлення створює неймовірні речі» і що він готовий пройти стажування у компанії. “Звичайно, давай поговоримо”, – відповів Маск.

Джордж Хотц вже працює над виправленнями для пошуку у Twitter. У твіті Хотц сказав, що вони включають спрощення пошуку розширених модифікаторів функції пошуку та зменшення залежності цієї функції від введення точного тексту запиту.

Схоже, що Хотц зараз перебуває у паузі між великими проектами, залишивши компанію з надання допомоги водіям Comma.ai наприкінці минулого місяця (хоча він поспішив оголосити про працевлаштування в іншій компанії, що розробляє програмне забезпечення для чипів ШІ). У листі про звільнення Хотц припустив, що Comma.ai потрібен лідер іншого стилю, оскільки компанія намагається перетворитися зі стартапу на стійкий бізнес, орієнтований на споживача.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Новина про «стажування» Хотца з’явилася у той час, коли Твіттер активно набирає співробітників на посади інженерів та менеджерів продажу після звільнення майже двох третин персоналу одразу після купівлі компанії Маском. Тисячі співробітників були звільнені безпосередньо, сотні інших воліли піти після ультиматуму Маска про новий «надзвичайно хардкорний» режим роботи компанії.

Ілон Маск заявив, що більше не хоче бути гендиректором Twitter, Tesla чи будь-якої іншої компанії

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: