Новини Новини 23.05.2022 о 13:32 comment views icon

ЗМІ: Electronic Arts шукає можливість продажу чи злиття

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

За даними ресурсу Puck, Electronic Arts активно і наполегливо шукає покупця або іншу компанію, яка готова злитися з нею. Повідомляється, що EA провела переговори з низкою потенційних покупців або партнерів, включаючи Disney, Apple та Amazon.

Не уточнюється, які із зазначених компаній були зацікавлені ​​у повній покупці EA, а які цікавилася злиттям. Однак відомо, що у разі злиття EA виявляє інтерес до угоди, яка дозволила б Ендрю Вілсону залишитися виконавчим директором об’єднаної компанії.

За даними джерела, у березні EA звернулася до Disney у спробі налагодити «значніші стосунки», які виходили б за рамки ліцензійних угод. Однак Disney не виявила зацікавленості, можливо тому, що в цей час вона зосереджена на своєму потоковому сервісі. Видання повідомило, що у галузі обговорюється ідея злиття EA та ESPN, якою частково володіє Disney.

Однак серед усіх потенційних партнерів, мабуть, Comcast виявився найближчим до угоди. Повідомляється, що генеральний директор Comcast Браян Робертс звернувся до Вілсона з пропозицією об’єднати NBCUniversal з EA. За умовами угоди, Робертс отримає контрольний пакет акцій об’єднаної компанії, але Вілсон залишиться головним виконавчим директором. Проте залучені особи не дійшли згоди про ціну продажу та структуру об’єднаної компанії, і угода зірвалася.

EA поки що залишається самостійною компанією. Але за даними Puck, компанія стала більш активно цікавитися можливістю продажу чи злиття з того часу, як Microsoft оголосила про покупку Activision Blizzard за $68,7 млрд.

Представник EA Джон Резебург відмовився коментувати «чутки та припущення, що стосуються [злиття та поглинання]».

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Microsoft покупает Activision Blizzard за $68,7 млрд

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: