Новости Новости 30.04.2021 в 13:16 comment

Bolt запустив прокат електросамокатів в Одесі

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Після Києва і Львова та напередодні курортного сезону електросамокати Bolt з’явилися на вулицях Одеси. Для того щоб здійснити поїздку на електросамокаті, потрібно оновити додаток Bolt до останньої версії. Потім перейти в режим самокатів, натиснувши на іконку в правому верхньому кутку програми. Після цього необхідно підійти до самоката і відсканувати його QR-код.

У вартість послуги входить ціна за розблокування транспортного засобу і хвилину його використання. Розблокування електросамоката в Одесі коштуватиме 9 грн, хвилина поїздки з понеділка по четвер — 1,9 грн, а з п’ятниці по неділю — 2,5 грн. Оплатити послугу прокату можна банківською карткою.

Bolt запустив прокат електросамокатів в Одесі

Модель самокатів, яка з’явиться в Одесі, була розроблена фахівцями Bolt. Вона має поліпшену, більш стійку і надійну конструкцію. За переконанням Bolt, прокатні електросамокати оптимально підходять для прогулянок і для того, щоб дістатися найближчого магазину або аптеки. Самокати є простими у використанні та компактними, саме тому вони є дуже популярними, а тренд мікромобільності стає дедалі поширеним у всьому світі.

«Сучасні технології не стоять на місці. Наприклад, завдяки розвитку тренду мікромобільності, багато українців, в тому числі і одеситів, відкрили для себе переваги персонального електротранспорту. Вже зараз про електросамокати почали говорити як про транспорт майбутнього і вбачати у ньому великі перспективи.

Перш за все, вони дозволяють пересуватися по місту в 5-6 разів швидше, аніж пішки. І при цьому вони екологічні, економічні та компактні, адже не виділяють шкідливих речовин, займають дуже мало місця, навіть коли припарковані, майже не вимагають грошей на обслуговування.

То ж я підтримаю цю ініціативу. Сподіваюсь, що найближчого часу цей вид екологічного і по-справжньому прогресивного транспорту з’явиться і в багатьох районах, містах, селах та селищах Одеської області. Тому Одеська обласна державна адміністрація радо вітає сервіс «Bolt» в нашому регіоні», — коментує Сергій Гриневецький, голова Одеської обласної державної адміністрації.

«Розвиток мікромобільності має велике значення для таких міст, як Одеса. Тут немає метро, ​​тому все навантаження з перевезення населення покладається на наземний громадський транспорт. Використання електросамокатів дозволяє розвантажити історичну частину міста, знизити навантаження на транспортну систему і поліпшити транспортну інфраструктуру», — зазначив керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Зазначимо, що сервіс прокату електросамокатів у Києві був запущений влітку 2020 року. 23 квітня 2021 року сервіс прокату електросамокатів став активним у Львові.

Джерело: Bolt


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: