Новости Новости 07.09.2021 в 12:33 comment views icon

Expirenza by mono. Сервіс відгуків Expirenza відтепер належить monobank

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Про перехід Expirenza під крило monobank повідомив співзасновник популярного платіжного застосунку Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

Expirenza.com — платформа для роботи з відгуками відвідувачів, яка була заснована у 2019 році київськими підприємцями Олександром Гудковим і Михайлом Селецьким. На сьогодні клієнтами Expirenza є понад 2000 різних ресторанів, приватних клінік, салонів краси та інших закладів культурно-побутового обслуговування населення. Серед них такі відомі столичні заклади як Kyiv Food Market, Milkbar, Mimosa Brooklyn Plaza, Vodafone, «Добробут», Тайський і Китайський привіти, Чорноморка, SPORTLIFE та інші. Наразі в штаті Expirenza працює 11 осіб.

Навіщо monobank придбав Expirenza

Якщо пам’ятаєте, на початку року monobank запустив сервіс швидкого розрахунку в кафе та ресторанах за допомогою сканування QR-коду на столику. Купівля допоможе суттєво розширити послугу завдяки інтеграції з платформою.

Ми зробимо єдиний QR-код для ресторанів — відгуки, меню, оплата і чайові. Нова назва сервісу «Expirenza by mono».

Олег Гороховський

співзасновник monobank

Нові функції для прийняття платежів, оплата замовлення за QR-кодом та інші можливості з’являться в українських закладах у вересні-жовтні, та будуть працювати з будь-якими банківськими картами.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: