Новости Новости 26.10.2021 в 19:28 comment views icon

Київська студія Starni Games вперше показала геймплей Strategic Mind: Spirit of Liberty — стратегії про радянсько-фінську війну

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Київська студія Starni Games випустила перший геймплейний трейлер покрокової стратегії Strategic Mind: Spirit of Liberty.

Strategic Mind: Spirit of Liberty — п’ятий проєкт серії Strategic Mind, присвячений боротьбі фінського народу з радянськими загарбниками. Гру анонсували на початку року.

«Strategic Mind: Spirit of Liberty — покрокова стратегія в сеттінгу Другої світової війни. Гравцю доведеться взяти на себе роль командувача фінської армії, що бореться проти страшного ворога — Радянського Союзу. Фінів менше, і оснащені вони гірше, але цю війну вирішать не лише рушниці та артилерія, але і бойовий дух тих, хто знає, що бореться на своїй землі. Гравцю знадобляться всі його тактичні вміння, аби зберегти цей дух та врятувати Фінляндію».

з офіційного опису гри

Перший геймплейний трейлер демонструє основні механіки гри та ключові види юнітів, а також підкреслює найважливіші аспекти героїчної боротьби фінів проти Червоної армії.

Трейлер

Скріншоти

Одночасно Starni Games відкрили сторінку гри в магазині Steam, де показали ключовий арт нового проєкту (ілюстрація до новини).

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Системні вимоги

Київська студія Starni Games вперше показала геймплей Strategic Mind: Spirit of Liberty — стратегії про радянсько-фінську війну

Ключові особливості «Strategic Mind: Spirit of Liberty»:

  • дві кампанії: історична та альтернативна
  • сюжетний геймплей: безліч місій та завдань, заснованих на історичних подіях
  • складні тактичні бої: щоб подолати супротивника, вам доведеться використати числені ігрові механіки, навички та спорядження.
  • очима ключових героїв: більше 60-ти хвилин роликів як з битвами, так і з діалогами між історичними особистостями, такими, як барон Карл Манергейм, президент Фінляндії в роки війни Рісто Рюті та інші.
  • в центрі сюжету — три війни, практично не розкриті іграми та кіно: радянсько-фінська «Зимова» війна 1939-1940, радянсько-фінська війна 1941-1944 і Лапландська.

Реліз Strategic Mind: Spirit of Liberty перенесли на третій квартал 2022 року. Спочатку гру планували випустити наприкінці 2021 року – на початку 2022 року. Гра вийде для ПК, і буде доступна в Steam.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: