Новости Новости 28.12.2021 в 18:54 comment views icon

monobank йде на 5 млн клієнтів і вже тестує торгівлю акціями

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

18 грудня monobank почав приймати заявки на підключення до торгівлі цінними паперами в iOS-версії застосунку, 28 грудня відбулась перша купівля акцій — через альфа-версію застосунку менеджер проєкту придбав цінні папери Apple. Про це повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

Акції в monobank

Жодних інших подробиць Гороховський не повідомив. Судячи з усього, наразі проходить внутрішнє закрите тестування розділу «Акції» і вже незабаром функціональність стане доступною учасникам відкритого бета-тестування.

monobank йде на 5 млн клієнтів і вже тестує торгівлю акціямиСпочатку monobank планував додати просту можливість купувати акції американських компаній на зразок Robinhood восени 2021 року. Проте перемовини з американським майданчиком Interactive Brokers закінчились невдачею, то у листопаді нам повідомили, що акції з’являться у першому кварталі 2022 року.

До речі, акції Apple тим часом — ось-ось капіталізація компанія сягне 3 трлн доларів:

monobank йде на 5 млн клієнтів і вже тестує торгівлю акціями

monobank наближається до 5 млн клієнтів

Напередодні співзасновник monobank також відзначив ще одне вагоме досягнення — на тлі запуску «єПідтримка» (monobank першим почав виплачувати «ковідну» тисячу) застосунок пройшов рубіж в 4,9 млн клієнтів. За п’ять днів monobank додав 100 тис. нових клієнтів і тепер націлюється на 5 млн до кінця року. Нагадаємо, планку у 4 млн необанк подолав наприкінці серпня. Наразі monobank розвиває власну платформу інтернет-еквайрингу на базі QR та готується до запуску власної мережі банкоматів — перші мають з’явитися у Києві на початку 2022 року. також monobank розробляє картку у біткоїнах, але поки що невідомо, коли вона з’явиться.

  • monobank — картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку». Першу заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Проєкт використовує для роботи банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС та належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: