Новости Новости 16.08.2021 в 08:15 comment

Олег Гороховський: «monobank вже коштує більше одного мільярда доларів і не продається»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

На початку місяця співзасновник monobank Олег Гороховський спростував чутки щодо продажу популярного платіжного сервісу Альфа-Банку, а тепер повідомив ринкову вартість «банку у смартфоні».

Щоб досягнути цього результату, monobank знадобилось три з половиною роки.

«Єдиноріг з нуля за три з половиною роки…

З такою оцінкою жоден український банк вже технічно не може нас купити. Ця «цукерка» по зубах лише консорціуму іноземних інвестфондів»

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

У квітні monobank перетнув межу в 3,5 мільйона клієнтів, повідомивши про 1,3 мільйона щоденних користувачів. monobank планував запустити інтеграцію з криптобіржею для простого обміну Bitcoin ще у липні, але поки цього не сталось. Також monobank обіцяв запуск e-SIM у серпні та інтеграцію з американським майданчиком із торгівлі цінними паперами восени.

Monobank анонсировал четыре новых проекта, включая карту в биткоинах и возможность торговать американскими акциями

  • monobank — картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку». Першу заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Проєкт використовує для роботи банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС та належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: