Новости Новости 29.06.2021 в 12:23 comment

У Києві запустили сьомий сервіс прокату електросамокатів під брендом Jet

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Під час підписання меморандуму про співпрацю з операторами послуг прокату електросамокатів Києва свої підписи поставили представники сімох компаній, але до цього розповідали ми лише про шість прокатів: Bolt, Scroll, BikeNow, Kiwi, Zelectra та Vzhooh. Останнім новачком стала компанія з Казахстану Jet.

Вона почала працювати в столиці України у поточному році, а запустив її казахський бізнесмен Мейрамбек Абелкасов. Спочатку сервіс почав працювати в містах Алмати і Нур-Султан. Наступною країною запуску стала Україна, зокрема — Київ, після чого відбудеться масштабування на Одесу, Львів та Харків. Потім — Грузія, звідки родом інший сервіс, що вже працює в Україні — Scroll.

Сервіс Jet має одну велику відмінність від усіх своїх конкурентів — в ньому немає плати за розблокування. Платити потрібно тільки за час користування — 2,5 грн/хв. Є і другий варіант оренди — на 12 годин або «поки не розрядиться»: в такому випадку спишеться сума, яка дорівнює обсягу зарядки (це близько 375 грн, якщо самокат повністю заряджений), а платити за хвилини не потрібно. Це зручно для тих, хто хоче взяти самокат в оренду на весь день, хоч і не планує їздити на ньому без зупинки. У такому випадку користувач буде впевнений, що самокат закріплений за ним і його ніхто не забере.

У Києві запустили сьомий сервіс прокату електросамокатів під брендом Jet

Актуальна зона покриття — тільки правий берег Києва: центральна частина, Поділ, Печерськ. У майбутньому компанія планує розширювати число самокатів на лінії і збільшувати зону покриття. Також з відмінностей — можливість взяти до 5 самокатів з одного аккаунта і накопичення бонусів.

Для початку користування прокату електросамокатів Jet треба встановити мобільний додаток для iOS або Android.

Джерело: AIN.UA, Jet

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: