Ігри Ігри 01.12.2023 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові ігри грудня 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Найцікавіші нові ігри грудня 2023 року

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Ігровий сезон добігає кінця, так само як і цей рік. Гучних релізів у грудні майже не лишилося, але пограти все одно буде у що, від блокбастерів до перевидань старих хітів. Про кілька цікавих проєктів розповімо в матеріалі нижче.

Erra: Exordium

Жанр: 2D Action
Дата: 09 листопада 
Платформа: PC

Українські розробники Fair Pixel випустили свій дизельпанковий проєкт без завчасних анонсів, тож надолужуємо у цьому випуску релізів місяця. Після катастрофи людство практично вимерло. Одному вченому вдалося перехитрити смерть і тепер він намагається не дати людству остаточно зникнути.

Гра має українську локалізацію та дуже схвальні відгуки у Steam.

Batman: Arkham Trilogy

Жанр: Action
Дата: 01 грудня 
Платформа: Switch

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Трилогія ігор про Бетмена від Rocksteady вже стала класикою та неабияк вплинула на жанр Action. У збірку Batman: Arkham Trilogy для Switch увійдуть Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City та Batman: Arkham Knight з усіма доповненнями. Портуванням займається студія Turn Me Up Games, яка до цього вже перенесла на консоль від Nintendo такі ігри як It Takes Two, Borderlands: Legendary Collection, Life is Strange та інші.

SteamWorld Build

Жанр: City Builder
Дата: 01 грудня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Містобудівні симулятори бувають різної складності та серйозності. SteamWorld Build пропонує розвивати своє місто на вмираючій планеті у стилістиці Дикого заходу. Все заради того, що б докопатися до космічних технологій, які ніби то там поховані.

Ще одна перевага SteamWorld Build, він вийшов одразу на усіх актуальних платформах, а від критиків гра отримала оцінку 77/100 та 80% рекомендацій.

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

Жанр: Action RPG
Дата: 01 грудня 
Платформа: Switch

В Dragon Quest Monsters: The Dark Prince ми граємо за принца демона Псаро. Завдяки своїм здібностям герой може вербувати різних монстрів, загальна кількість яких перевищує 500. Якщо не впевнені у цій варіації Покемонів, гра має демо версію.

The Walking Dead: Destinies

Жанр: Action
Дата: 01 грудня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Цей рік виявився дивовижним для ігрової індустрії, були хороші ігри, хороші ігри з поганою оптимізацією, а також особливі ігри, які погані на стільки, що просто погані. І от до колекції з Голумом та Кінг-Конгом доєднується нова гра по франшизі The Walking Dead. Від критиків гра отримала цілих 3 бали з 10, тож остерігайтеся. Кому дуже цікаво, то трейлеру вистачить аби оцінити якість гри.

Disney Dreamlight Valley

Жанр: Life Sim
Дата: 05 грудня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

З раннього доступу в повноцінний реліз виходить Діснеївська версія Animal Crossing — Disney Dreamlight Valley. Одразу ж з виходом гри починається перший сезон — A Rift In Time, який додасть три нових біоми та три сюжетні акти.

В грі доведеться будувати своє життя поруч із зірковими сусідами: героями та поганцями мультфільмів Disney та Pixar.

Avatar: Frontiers of Pandora

Жанр: Action Adventure
Дата: 07 грудня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Останній великий реліз цього року і єдиний блокбастер грудня — Avatar: Frontiers of Pandora виходить у класичний, для фільмів, сезон Різдвяних канікул. Історія гри є самодостатньою та починається разом зі «Шлях води» й розповість про іншу війну народу на’ві з корпорацією RDA на заході Пандори, раніше небаченої частини супутника.

Чи вдалося авторам The Division підкорити Пандору дізнаємося 06 грудня коли почнуть публікувати огляди та оцінки гри.

Evil Nun: The Broken Mask

Жанр: Horror
Дата: 07 грудня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Вас запрошено в літній християнський табір. Зустрічає вас привітна монахиня з молотом, після чого ви прокидаєтеся у своїй кімнаті й розумієте, що з цього табору відпочинку потрібно якомога швидше втікати.

Гра ще з минулого року в ранньому доступі на ПК і відгуки у Steam дуже схвальні.

The Game Awards 2023

Жанр: Щорічна церемонія нагородження
Дата: в ніч з 07 на 08 грудня
Платформа: YouTube, Twitch і навіть Fortnite.

Щорічна церемонія нагородження найкращих розробників та їх творінь які вийшли впродовж останнього року. Цього року битва за звання очікується запеклою, а серед номінантів на звання Гри Року претендують: Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, рімейк Resident Evil 4, Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Зараз триває голосування за звання Гра року по версії гравців, встигніть залишити свій голос за улюблені ігри цього року.

House Flipper 2

Жанр: Simulation
Дата: 14 грудня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Що б побудувати щось нове, спочатку потрібно зруйнувати щось старе. Саме цим ми будемо займатися у House Flipper 2 — симуляторі життя у приватному будинку. Нам, як новому власнику доведеться спочатку відчищати, вимивати та вигрібати усе сміття з покинутого будинку, що б перетворити його у свій ідеальний затишний куточок.

Custom Mech Wars

Жанр: Action
Дата: 14 грудня 
Платформа: PC, PS5

Якщо вам не вистачило можливостей кастомізації в Armored Core VI, то Custom Mech Wars вгамує будь-чию фантазію. Створите танк на ногах? Легко. Прикрутити до основи п’ять голів, три ноги та 5 рук в кожній по кулемету та молоту? Запросто (але я не впевнений). Головне, що власним творінням потрібно вийти на бойовий майданчик та показати не тільки свій витвір інженерії, але й бойові навички.

Baldur’s Gate 3

Жанр: RPG
Дата: грудень 
Платформа: Xbox Series X|S

Baldur’s Gate 3 поступово з’являється на сучасних платформах. Спочатку гра вийшла на ПК, через місяць дісталася PS5 і нарешті, у грудні власники Xbox Series X|S зможуть пограти в одну з найкращих ігор цього року. Ймовірніше точну дату виходу потенційної Гри року на Xbox оголосять під час TGA 2023 8 грудня.

Наші враження від Baldur’s Gate 3 можна почитати на сайті. 

Також закликаємо ігнорувати Warhammer 40,000: Rogue Trader, цю гру робить російська студія Owlcat.

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: