Новини Кіно 07.06.2023 о 10:47 comment views icon

Блокбастер «Флеш» з Езрою Міллером отримав 72% свіжості на Rotten Tomatoes та суперечливі оцінки кінокритиків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

З’явилися перші рецензії на кінокомікс WB «Флеш», який має перезапустити кіновсесвіт DC. Наразі на Rotten Tomatoes фільм набрав 72% на основі 75 рецензій – ледве перевищивши межу, щоб вважатися «свіжим».

Більшості критиків сподобалась перша половина фільму, в якій відзначають яскраву гру Міллера та Бетмена у бездоганному виконанні Майкла Кітона. Чого не можна сказати про завершення блокбастера – ближче до фіналу стрічка скочується у звичну супергероїку, сюжет стає надмірно заплутаним та перевантаженим, а постановка сутичок та візуальні ефекти залишають бажати кращого.

Іншу нещодавню прем’єру «Людина-павук: Крізь Всесвіт» сприйняли значно краще – на Rotten Tomatoes і критики, і глядачі оцінили стрічку у 96%. У дебютний вікенд у США мультфільм приніс $120,5 млн, а по всьому світу зібрав $208,6 млн.

«Перший фільм підняв планку своїм унікальним стилем анімації та способом оповідання. Шанувальники вважали, що його неможливо перевершити. «Людина-павук: Крізь Всесвіт» підіймає власну планку, що здавалося нереальним», – написала критик Rotten Tomatoes Тесса Сміт.

Ось кілька цитат з ранніх оглядів фільму «Флеш»:

Оуен Глайбермен, Variety: «‎‎Флеш Міллера повертається у минуле, щоб змінити майбутнє й об’єднатися з «‎Бетменом» Кітона. Перша половина фільму – весела та інтелектуальна, але інша переходить у коміксовий пафос».

Саймон Томпсон, Forbes: «‎Надто часто такі фільми як «‎Флеш» покладаються на екшн та видовища та сподіваються, що фанати приймуть усе, що їм подадуть, але не у цьому випадку. Фільм увібрав одні з найкращих характеристик серії DCU, зробивши наголос на комедії. Емоції здаються справжніми та справляють враження».

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Джошуа Єль, IGN: «Мускетті [режисер] додає вражаючого, нестандартного гумору, а Міллер доводить, що має комедійні здібності, хоча й у драматичні моменти сяє так само яскраво».

Девід Руні, The Hollywood Reporter: «Ранні коментарі про «Флеш», які називали його одним із найкращих фільмів про супергероїв, були чистою гіперболою. Але в новітній нерівній історії розширеного всесвіту DC оцінка, безумовно, вище середнього».

Режисером фільму «Флеш» став Андрес Мускетті (дилогія «Воно», «Мама»), а сценарій написала Христина Годсон. Головні ролі виконали Езра Міллер, Саша Кає, Майкл Шеннон («Швидкісний поїзд», «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»), Рон Лівінґстон («Закляття»), Майкл Кітон («Людина-Павук: Повернення додому», «Бетмен») та інші.

Фільм «Флеш» вийде в український прокат 15 червня 2023 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: