Новини Ігри 05.10.2023 о 18:14 comment views icon

Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Death From Above — одна з найпомітніших та суспільно важливих ігор про російське вторгнення — отримала варте уваги (безоплатне) оновлення: розробники аркадного симулятора керування дроном локалізували гру кримськотатарською, а також додали новий контент.

Цікаво, що оновлення вийшло наступного дня після того, як стало відомо про спецоперацію ГУР Міноборони з висадкою десанту на території Криму.

Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію

Кримськотатарська локалізація Death From Above — ще одне яскраве підтвердження проукраїнської позиції Lesser Evil, яка від самого початку підтримує спротив українців та їхню боротьбу за свободу проти російських окупантів.

«Населення Криму – домівки кримських татар – вже дев’ятий рік мешкає під російською окупацією. Винищення мови та культури – головні ознаки насильницького імперіалізму. Тому ми давно хотіли перекласти Death From Above рідною мовою корінних мешканців Криму».

Гендрік Лессер,

CEO Lesser Evil

Кримськотатарською перекладено весь текст гри, включно із меню та субтитрами. Німецькі видавці Lesser Evil наголошують, що перекладом займалися саме носії кримськотатарської мови.

Окрім нових перекладів, новий апдейт Death From Above включає додатковий контент. Це, серед іншого, кримськотатарські скіни для дрона та оператора, а також окремий вид побічних місій: «Зупини конвой». У них гравець має перехопити та зупинити російську колону бронетехніки, що везе до лінії фронту важке озброєння та свіжі війська. Також додалися нові досягнення: «Досвідчений пілот», «Винищувач конвоїв», «North Atlantic Fella Organization» та «Подвійний урон».

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Про Death From Above ми писали чимало — це аркадний симулятор керування дроном, події якого відбуваються під час російського вторгнення в Україну. Граєте за українського військового оператора дрона, що бореться з окупантами, збирає цінне спорядження та відновлює лінії комунікації, пошкоджені внаслідок війни. Гра, яка розроблена фінською студією Rockodile Games за підтримки Octobear Knight Games, була успішно профінансована на Kickstarter і зараз доступна у дочасному доступі Steam за 225 грн. Вона має 97% позитивних відгуків та активну проукраїнську спільноту. Наш детальний огляд гри — можна прочитати в окремому матеріалі.

Death From Above. Гра про маленький дрон, який робить велику справу

  • 30% чистого прибутку від продажів гри Lesser Evil перераховує на «Повернись живим» та «Армію дронів». У квітні 2023 року компанія розділила порівну 7500 євро між «Повернись живим» та проєктом «Армія дронів», та перерахувала окремо 2500 євро на користь жертв злочинного руйнування росіянами Каховської ГЕС.
  • Після покриття витрат (щойно розробка окупиться) Death From Above обіцяє збільшити обсяг пожертв до 70% чистого прибутку (решта 30% піде на розробку нового контенту для гри).
  •  

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: