Новини Ігри 09.08.2023 о 10:26 comment views icon

Глава Take-Two про перевидання Red Dead Redemption за $50 — «це комерційно виправдана ціна»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Глава Take-Two Штраус Зельник назвав «комерційно виправданою» 50-доларову ціну перевидання першої Red Dead Redemption (разом з доповненням Undead Nightmare) для Switch і PS4, відповідаючи на запитання журналіста IGN.

Анонс порту Red Dead Redemption 2010 року на Switch та PS4 здійняв шквал критики та розчарування — гравці очікували ремастер, а отримали звичайний порт (хоча роздільну здатність текстур та освітлення дещо підтягнули) за ціною в $50, яка багатьом здалася завищеною. Також багатьох дуже засмутило рішення Rockstar не випускати порт на ПК.

«Це саме те, що ми вважаємо з комерційної точки зору виправданою ціною», —

Глава Take-Two Штраус Зельник про 50-доларову ціну перевидання Red Dead Redemption на Switch і PS4, яке вийде вже 17 серпня.

Відмовитися від ремастера, за словами Зельника, вирішили через «відсутність сильного бачення» у розробників.

«Це залежить від бачення творчих команд щодо конкретної гри, і за браком сильної ідеї щодо якихось дій можливий варіант її перевидання в початковому вигляді.

Ми вже робили це раніше, і в окремих випадках можливий ремастер або рімейк, так що тут все залежить від конкретної гри, власного бачення внутрішньої студії, платформ, та, власне, того, що ми можемо запропонувати споживачам», —

Штраус Зельник,
глава Take-Two

Що цікаво, це повна протилежність попередній позиції — у 2021 році під час обговорення стратегії випуску ремастерів Зельник заявив, що Take-Two цікавлять насамперед суттєво перероблені та покращені версії старих ігор, а не «прості порти», бо зі «звичайними портами» не можна розраховувати на «високі фінансові результати».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: