Новини Софт 28.04.2022 о 18:49 comment views icon

monobank запускає продаж військових облігацій — їх можна буде купити в додатку уже завтра

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вихід оновлення monobank, яке принесе можливість придбати військові облігації, анонсував співзасновник Олег Гороховський.

Апдейт вийде одночасно на Android та iOS уже завтра, 29 квітня.

Оновлено [16:39]: Оновлення вже вийшло і всі охочі вже можуть купувати військові облігації прямо у додатку monobank. Відповідна кнопка з’явилася у розділі Накопичення.

Любомир Остапів опублікував відеоінструкцію, як купувати військові облігації у додатку monobank на Android. На iOS порядок дій той самий.

Мінімальний строк — пів року, купити можна від 1 облігації. Дохідність військових облігацій становить 11% річних. Виплати на 100% гарантовано міністерством фінансів України.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс
monobank запускає продаж військових облігацій — їх можна буде купити в додатку уже завтра
Умови купівлі  військових облігацій у monobank

«Зробили все дуже просто.

Купуючи облігацію, ви перераховуєте гроші до бюджету, допомагаєте забезпечити стабільність економіки та наближаєте Україну до перемоги. А ще заробляєте до 11% річних у гривні‎»

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

Військові облігації — різновид облігацій внутрішньої державної позики — державних цінних паперів, емітентом яких є Міністерство фінансів України. Військові облігації розміщуються на внутрішньому ринку державних цінних паперів України. Їх особливість полягає у тому, що облігації цільові — кошти від розміщення держава спрямовуватиме на фінансування Збройних сил України та потреб країни в умовах воєнного стану. Держава гарантує власникам Військових облігацій виплату їх номінальної вартості та доходу відповідно до умов розміщення облігацій.

Ще цікавий момент — згідно з рішенням НБУ, при купівлі Військових облігацій перевірка джерел походження коштів не здійснюється.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: