Новини Пристрої 28.04.2022 о 13:24 comment views icon

На вулиці Львова повернулися електросамокати Bolt — від 5 грн за розблокування та 1,5 грн/хв.

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У квітні 2022 року компанія Bolt прийняла рішення відновити прокат електросамокатів під час воєнного стану — 7 квітня почався новий сезон прокату у Києві, а зараз черга дійшла до Львова.

Починаючи з 28 квітня, львів’яни й гості міста зможуть використовувати електросамокати Bolt для здійснення поїздок. Наразі там спостерігається підвищене навантаження на транспортну інфраструктуру, оскільки до міста приїхала велика кількість внутрішньо переміщених осіб, тож електросамокати Bolt можуть бути дуже навіть помічними для пересування на короткі відстані.

Щоб підтримати українців під час війни, Bolt відновлює прокат самокатів за зниженими тарифами: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом. Такі ж тарифи діють у Києві.

У Львові також діє обмеження швидкості пересування на електросамокаті — до 20 км/год. Перед першою поїздкою обов’язковим є інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Користувач може самостійно обмежити швидкість свого пересування до 15 км/год, активувавши режим новачка. У додатку позначено міські зони, де заборонено їздити на електросамокаті.

Ще важливий момент — кожна поїздка на електросамокаті Bolt застрахована. Страховка діє з моменту розблокування і до моменту блокування самоката. Вона поширюється і на третіх осіб, які постраждали внаслідок непередбачуваних дій користувачів.

З початку війни команда Bolt бере активну участь у соціальних ініціативах, допомагає гуманітарному штабу й волонтерам, а також організовує транспортну підтримку та доставляє їжу і товари першої необхідності для місцевого населення. Станом на 28 квітня безплатними поїздками автомобілями сервісу Bolt у Львові вже скористалося понад 10 тис. осіб.

  • До спектра послуг Bolt входять такі напрями, як замовлення поїздок, каршерінґ, прокат електросамокатів, а також доставка їжі та продуктів.
  • В Україні послуги Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуку, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: