Новини Софт 16.11.2023 о 17:37 comment views icon

Передплати на ChatGPT Plus вже продають на eBay — раніше OpenAI заблокувала реєстрацію

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Передплату на пів року можна придбати за ціною від $57 — і, як зазначається в оголошенні, десяток таких вже продано.

Цього тижня керівник OpenAI Сем Альтман оголосив, що компанія тимчасово припиняє нові реєстрації на передплату ChatGPT Plus.

«Сплеск використання перевищив наші можливості, і ми хочемо переконатися, що всі отримають чудовий досвід», — сказав він.

Як повідомляє Business Insider, одразу після цього на eBay почали з’являтись пропозиції з перепродажу передплати ChatGPT Plus — і якщо вона офіційно стартувала з ціни $20 на місяць, то нині в найкращій пропозиції на сайті пропонують преміальну 6-місячну передплату на GPT4 за $57. На момент виходу статті розкуплено вже 14, згідно з описом до оголошення.

Передплати на ChatGPT Plus вже продають на eBay — раніше OpenAI заблокувала реєстрацію

На першій конференції OpenAI для розробників у Сан-Франциско компанія оголосила про низку оновлень і нових продуктів на основі своєї моделі GPT, включаючи платформу, яка дозволить користувачам створювати власні версії ChatGPT і систему захисту клієнтів від позовів щодо авторського права — компанія покриє витрати, якщо вони зіткнуться з судовими претензіями.

На початку цього року The Information повідомляв, що OpenAI наближається до $1 мільярда щорічного доходу, при цьому компанія обговорює продаж акцій, який оцінить її в $90 мільярдів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: