Новини Новини 30.03.2022 о 12:12 comment views icon

«Роумінг як вдома»: «Київстар» скасовує тарифи у роумінгу 9 європейських країн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Відтепер для абонентів «Київстар», які вимушено виїхали через війну в одну з 9 країн Європи, у роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи оператора. Тобто, оплачуючи свій тарифний план як зазвичай, абоненти зможуть користуватися пакетом послуг за кордоном без жодних додаткових доплат.

Які країни

Серед країн, де тимчасово діятимуть спеціальні умови — Польща, Словаччина, Румунія,
Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія.

Які тарифні плани

Нова ініціатива «Київстар» стосується абонентів передплати з актуальними тарифними планами лінійки ТВІЙ та останніми тарифами ВСЕ РАЗОМ. У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові умови будуть діяти для більшості тарифних планів (конкретного переліку оператор не надає).

Умови

Для абонентів передплати та з тарифами ВСЕ РАЗОМ при умові оплати пакету послуг будуть діяти стандартні умови їх тарифу. Наприклад, у межах тарифу ТВІЙ Вибір абоненти за кордоном отримають 15 Гб мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі «Київстар» та на всі вхідні дзвінки та 200 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, а також в країні перебування. І все це лише за 175 грн або за 5,5 євро.

Бізнес-клієнти та контрактні абоненти «Київстар» у більшості тарифів отримають розширений об’єм послуг для роумінгу в доповнення до основного тарифу: 15 Гб мобільного інтернету, всі вхідні дзвінки — безлімітні, 500 хвилин для вихідних дзвінків на українські номери та номери в країні перебування, а також 50 SMS. Для них також не будуть списуватися мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Бізнес-клієнти з тарифами для IoT (для датчиків, GPS-навігаторів тощо), зможуть користуватися ними в роумінгу. Для цього їм будуть нараховувати пакет мегабайтів на місяць.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Як замовити послугу іншим

Абоненти передплати, які користуються одним зі старих тарифів, можуть перейти на нові пропозиції в додатку для самообслуговування «Мій Київстар» або подати заявку на зміну тарифу через короткий номер 466 та на сайті оператора.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: