Новини Софт 13.05.2022 о 16:20 comment views icon

«Вчасно.POS» та SmartTouch — системи обліку і автоматизації торгівлі — припиняють роботу з 15 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З 15 травня системи обліку для роздрібної торгівлі та закладів SmartTouch та «Вчасно.POS» перестануть працювати. Їх власник — EVO (інші проєкти — Prom.ua, Kabanchik.ua та Shafa.ua) — зі свого боку не залишив клієнтам цих систем ніяких інших альтернатив, окрім рекомендації щодо переходу на конкурентне рішення Poster зі спрощеними умовами та знижкою. Повідомляється, що послугами сервісів, що закриваються, користувалися понад 500 клієнтів в Україні.

В EVO пояснили, що закривають SmartTouch та «Вчасно.POS», щоб зосередити ресурси на розвитку іншого програмного продукту «Вчасно.Каса». За словами керівниці сервісу Катерини Марусовської, «Вчасно.Каса» має сильнішу експертизу та здатен принести підприємцям найбільше користі.

У EVO називають Poster найкращим кандидатом на заміну власним рішенням, оскільки конкурент розділяє їхні цінності — підтримує роботу українського бізнесу і зупинив співпрацю з країною-агресором. Також EVO домовилася з Poster про спеціальні умови переходу для своїх клієнтів.

Так, щоб максимально спростити перехід, у Poster розробили автоматичне перенесення меню та запровадили спеціальні умови та пільговий період. Наприклад, клієнти SmartTouch та «Вчасно.POS» зможуть скористатися знижкою у 33% на всі тарифи Poster до 1 листопада 2022 року включно. Окрім цього, увесь передплачений період, яким клієнти SmartTouch та Вчасно.POS не встигли скористатися, повністю і без додаткової оплати перенесеться у Poster.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: