Новини Military Tech 08.12.2023 о 10:32 comment views icon

The Times показало на відео склад з морськими дронами Magura V5 на секретній базі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

The Times показало на відео склад з морськими дронами Magura V5 на секретній базі

На секретній базі на Дніпрі новий український флот морських безпілотників Magura V5 «припарковано» по обидва боки причалу, наповненим потенціалом, достатнім для знищення всього Чорноморського флоту росії.

Служба військової розвідки України, ГУР, повідомила The Times про три типи безпілотників. Командир флоту з позивним 13 заявив, що він робив пробоїни в найсучасніших російських військових кораблях, потопивши дві свої останні цілі 10 листопада біля Чорноморського в поки що окупованому Криму.

The Times показало на відео склад з морськими дронами Magura V5 на секретній базі

Він розповів, як на світанку дрони прокралися в порт, уникаючи протичовнових сіток, щоб знайти правильний кут атаки. Росіяни побачили їх і відкрили вогонь з кулеметів по низьких, вузьких силуетах.

Але кулі не влучили в ціль через те, що дрони прискорились. Попри подальший вогонь російських артилеристів два безпілотники влучили в десантні корабелі класу «Акула» і «Серна», а третій вибухнув в доці. Вони затонули, забравши з собою на дно Чорного моря бронетранспортер.

Вони знали, що ми прийдемо. Але нічого не могли вдіяти. Радість була неймовірна. Це була мета мого життя — потопити російський корабель, і ми потопили одразу два. І наскільки я знаю, до цього ніхто і ніде такого не робив. Тепер у нас нова мета — потопити щось більше.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

The Times показало на відео склад з морськими дронами Magura V5 на секретній базі

Кампанія командувача почалася в травні, коли російський розвідувальний корабель «Іван Хурс» був змушений кульгати назад до порту з Босфору після того, як його вразили загадкові вибухи. У липні, а потім у вересні така ж доля спіткала сучасний російський патрульний корабель «Сергій Котов». Вдруге його пошкодили безпілотники, які випадково влучили в корабель, коли він маневрував, щоб уникнути переслідування ворожої авіації.

Українські морські дрони: «Марічка», Sea Baby, MAGURA V5 та інші


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: