Новини Україна 20.12.2023 о 09:01 comment views icon

ОНОВЛЕНО: «Київстар‎» усунув ранковий збій — абоненти скаржились на недоступність дзвінків та застосунку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Київстар‎», не хворій!

Оновлено, 20.12, 13:20: Пресслужба «Київстару‎» повідомила, що оператор усунув проблеми зі зв’язком, що виникли зранку. Послуга LTE в Україні та в міжнародному роумінгу працює без обмеження швидкості. Фахівці завершують стабілізацію після масштабної хакерської атаки 12 грудня. Незабаром в компанії обіцяють повідомити про бонуси та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами звʼязку.

Оновлено, 20.12, 17:00: «Київстар‎» на 100% відновив усі послуги компанії як в Україні, так і за кордоном, повідомив президент компанії Олександр Комаров.

«Остання послуга, яку ми відновлювали, це міжнародний роумінг. У понеділок ми почали й у вівторок закінчили. Усі послуги «Київстару‎» працюють без жодних обмежень», заявив Комаров в ефірі національного телемарафону в середу».

«Київстар‎», здається, знову «зліг», так до кінця і не відновившись. Користувачі зранку скаржаться на проблеми зі здійсненням голосових викликів, SMS та USSD-запитів. Також не працює система «Мій Київстар‎» — у застосунку з’явилось повідомлення про проведення технічних робіт.

У «Київстару‎» знову проблеми — абоненти скаржаться на недоступність дзвінків та застосунку

Скарги надходять переважно із західних та південних регіонів України — зокрема Рівного, Львова, Тернополя, Одеси та інших міст.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

У «Київстарі‎» сказали, що про проблему знають:

«‎Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку у ряді міст на заході й півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності»

Нагадаємо, 12 грудня стався масштабний збій у системі «‎Київстар», як виявилось згодом — унаслідок російської хакерської атаки. Після перезапуску застосунку оператор запропонував компенсаційні пакети із безплатними гігабайтами та хвилинами на інші номери (однак згодом у програмі з’явилось повідомлення, що це ще не вся компенсація).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: