Новини Новини 25.05.2022 о 12:18 comment views icon

Uber відновив в Києві послугу UberPool Chance, яка дозволяє розділити вартість поїздки з пасажиром-попутником

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У вчорашній новині про 1,8 мільйона е-квитків, які провалідували у Києві за тиждень після відновлення оплати за проїзд, мимохіть згадували, що столиця поступово оживає — разом повертається бізнес. Uber відновив роботу в Києві у квітні та відмовився стягувати комісії з водіїв за обслуговування, а 25 травня відомий сервіс таксі повідомив про перезапуск сервісу Pool Chance, покликаного забезпечити ще більше надійних поїздок та заощадити паливо для інших громадських потреб.

Uber вперше запустив послугу Pool Chance в Києві ще наприкінці 2020 року — це спільні поїздки, які дозволяють ділити вартість з попутниками та економити. Тепер Pool Chance отримав друге життя.

«Uber продовжує підтримувати українські громади, тож ми раді оголосити про перезапуск Pool Chance у Києві. Наша мета — мотивувати користувачів обирати безпечні та доступні поїздки з Uber, розділяючи поїздку з іншими пасажирами. Завдяки опції Pool Chance, українці зможуть легше пережити наявну паливну кризу та матимуть можливість заощадити паливо на інші необхідні потреби»,

 Івона Крук, представник Uber. 

Опція UberPool Chance вже доступна у застосунку Uber та допомагає з’єднати користувачів, що їдуть у схожому напрямку для спільної поїздки на одному авто. Таким чином користувачі платять менше, ніж кожен з них мав би за окрему поїздку UberX, а також отримують до 30% кешбеку на свій обліковий запис Uber.

Uber продовжує працювати у Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку, Рівному та Кременчуці.

Uber відновив роботу в Києві — жодної комісії за поїздки компанія не стягуватиме

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: