Новини Ігри 13.11.2023 о 12:20 comment views icon

Ubisoft вже 8 років оновлює Rainbow Six Siege. У новому апдейті — оператор із заморозкою, нова карта та магазин «косметики»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Ubisoft вже 8 років оновлює Rainbow Six Siege. У новому апдейті — оператор із заморозкою, нова карта та магазин «косметики»

Ubisoft представила оновлення для Rainbow Six Siege під назвою Operation Deep Freeze (Year 8 Season 4), яке доєднало абсолютно нового оператора з можливістю заморожування, нову мапу і навіть можливість купувати та продавати косметичні предмети прямо з Valve playbook.

Новий Оператор — Tubarão, фахівець, який приєднується до сторони захисту, передає NeoWin. Його унікальний гаджет — Zoto Canister, який можна кидати й він заморозить простір навколо місця потрапляння. Це призводить до виведення з ладу всіх гаджетів і сповільнення руху ворогів. На додачу до цього, супротивники, які потрапили під ефект заморозки, також залишають за собою сліди на землі.

Якщо вороги не виведуть її з ладу, каністра Zoto з часом вичерпає свій заряд і перестане випромінювати холодні хвилі, повертаючи до життя гаджети поблизу. Як завжди для нових операторів, Tubarão спочатку буде доступний через Premium Battle Pass, а через два тижні з’являться варіанти Renown і R6 Credits.

Ubisoft вже 8 років оновлює Rainbow Six Siege. У новому апдейті — оператор із заморозкою, нова карта та магазин «косметики»

Lair (Лігво) — це нова карта, що являє собою арену для суперлиходіїв, побудовану в бункері в печері. Ще однією великою зміною, яка з’явиться в цьому сезоні, є магазин. Подібно до популярних багатокористувацьких ігор Valve, таких як Team Fortress 2, Counter Strike 2 і Dota 2, гравці Siege незабаром зможуть купувати та продавати «косметику» в інших гравців безпосередньо. Валютою для цих торгів будуть R6 Credits — преміумкредити, які Ubisoft продає в грі. Наразі незрозуміло, як будуть встановлюватися ціни на предмети, і скільки Ubisoft отримає від кожної транзакції. Rainbow Six Siege Marketplace запрацює десь у 2024 році через мобільний застосунок та сайт.

Інші зміни, які прийдуть з Operation Deep Freeze, включають нові PVE-режими гри для нових гравців, які допоможуть вивчати мапи, видалення Terrorist Hunt (Полювання на терористів) та можливість готувати гранати перед кидком.

Rainbow Six Siege рік 8 сезон 4: Operation Deep Freeze з’явиться на тестових серверах у понеділок, 13 листопада. Всі гравці зможуть приєднатися до гри 28 листопада, коли вона з’явиться на живих серверах, якщо графік буде витриманий. Так, гра підтримується вже 8 років!

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: